OLUJA U BEOGRADU: Metalni krov pao na porodicu!

Autor: b92.net, Republika

Hronika

18.09.2017

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom oluje koja je zahvatila srpsku prestonicu, zamalo je stradala jedna beogradska porodica. Familija iz Borče je završila u Urgentnom centru, pošto im je na automobil tokom oluje pao metalni krov. Nesreća se dogodila u nedelju, piše "Leva obala Beograda info".

RepublikaFoto: Republika/B. KOMINA
Posle haosa u Borči i odlaska u Uregentni centar, porodica je u stabilnom stanju/Foto: Arhiva

Kako navode, oni su se oko 14 časova spremali da krenu sa bebom na putovanje i ušli u automobil kada je na automobil pao "veliki metalni krov".

Metalni krov je navodno doleteo sa zgrade prekoputa ulice, udaljene oko 50 metara.U tekstu se ne navodi koliko je ljudi tačno povređeno, kao ni koji je stepen njihovih povreda. 

U Borči je tokom nevremena povređen i petogodišnji dečak kome je grana pala na glavu. On je prevezen u Urgentni centar i njegovo stanje je stabilno. 

Tokom nevremena u Beogradu povređeno je nekoliko ljudi, ali bez težih posledica, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći. 

Lekarske ekipe intervenisale su u Borči, Novom Beogradu i Zemunu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading