Majka maloletnika kog je obljubio glumac: Jevtić mu je bio idol, a zbog njega sada ima košmare!

Autor:

Hronika

04.10.2019

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon jezivih detalja koje je Srpski telegraf izneo u javnost, na osnovu dokumenata sa suđenja Goranu Jevtiću (41) u Osnovnom sudu u Somboru, zbog čega je osuđen na deset meseci robije, jasno se vidi kakav je horor preživeo maloletni L. K. (16), koga je poznati glumac obljubio.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Goran Jevtić

Tog 15. juna 2014. godine glumac je maloletnika uvukao u toalet somborskog pozorišta, ljubio ga po vratu, jednom rukom masturbirao, a drugom izvadio penis dečaka i stavio ga u usta. Stanje oštećenog mladića nakon seksualnog zlostavljanja potvrdili su i njegova majka, drugarica koja je bila sa njim te večeri u društvu, kao i radnik pozorišta u Somboru.

PIO BENSEDINE

Dečakova majka J. K. ispričala je tokom suđenja da se njen sin te noći kući vratio vidno uplašen, uzrujan i da se tresao kao da je zima, tako da mu je dala da popije bensedin za smirenje.

- Bio je uplakan i prvo nije hteo da kaže šta se desilo. Tek na insistiranje drugarice i radnika pozorišta koji su ga dopratili ispričao je. Plakao je i imao nagon za povraćanje - ispričala je dečakova majka.

Kada je sve saznala o nemilom događaju, pitala je sina kako to da se nije branio, da ga nije odgurnuo.

Majka maloletnika: Prvo nije hteo da kaže šta se desilo, bilo ga je sramota. Stalno je plakao i imao nagon za povraćanje

- Sin mi je rekao: "Nisam mogao, bio sam blokiran". Pomislio sam, ako ga udarim, onda više nikada neću moći da uđem u pozorište. Razmišljao je o tome kakve sve može imati posledice s obzirom na Jevtićev položaj u glumačkom svetu, da li ga je trebalo udariti, kako će se to odraziti... Nakon toga dolazi do većih problema jer više nije mogao normalno da spava, jede, bio je povučen u sebe, spavao je obučen i zbog toga smo se suprug i ja obratili psihijatru, koji mu je propisao psihoterapiju, bromazepam i tablete zolofata - navela je majka oštećenog.

NISAM PEDER

L. K. nije krio sreću kada ga je Jevtić pozvao na piće jer ga poziva glumac koji je poznat, i to mu je imponovalo s obzirom na to da je pohađao dramsku sekciju i želeo da se bavi glumom. Posebno raspoloženje kod mladića primetila je njegova drugarica V. H., koja je bila sa njim te večeri u društvu.

RepublikaFoto: Youtube.com/Dejan Jelača 30 minuta
Goran Jevtić

- Videla sam kada je dolazio iz toaleta. Išao je ubrzanim hodom. Kada je došao do mene, oči su mu bile suzne, delovao je izbezumljeno, uplašeno. Videlo se da mu se nešto desilo. Pitala sam ga šta je bilo, na šta je on rekao: "Hajdemo napolje, što pre da izađemo, sve ću ti ispričati". Do detalja mi je ispričao kako ga je glumac uvukao u toalet, ljubio ga po vratu, masturbirao, pa izvadio njegov penis i stavio u usta. Dok je to pričao, drhtao je - ispričala je drugarica V. H.

Odbrana se žali na sudije

Advokat Vladimir Horovic kaže da će odbrana uputiti žalbu Vrhovnom kasacionom sudu i Ustavnom sudu i da će zatražiti pokretanje disciplinskog postupka protiv sudija u prvom i drugom stepenu zbog nezakonitih radnji. Rok za podnošenje žalbe je 30 dana, a još nije određeno mesto gde će Jevtić izdržavati zatvorsku kaznu.

Inače, osim deset meseci robije zbog obljube maloletnika, ime glumca Gorana Jevtića naći će se i u registru pedofila. U dečjem pozorištu "Boško Buha" u Beogradu juče Srpskom telegrafu niko nije mogao da potvrdi da li će Jevtić nakon ove presude i dalje ostati angažovan.

Identičnu priču ponovio je i radnik pozorišta u Somboru B. M., koji je kobne noći oštećenog i njegovu drugaricu sreo u bašti kafića "Klub".

- Prišao sam i pitao šta je bilo jer mi je L. K. delovao čudno. Počeo je da plače i izgovorio: "On mi je rekao da nisam peder zbog toga". Nisam shvatio o čemu je govorio, pa mi je čitav događaj ispričala V. H., a on je sve vreme plakao i tresao se - rekao je svedok.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
VladimirR

04.10.2019 07:50

Šta truju dečka lekovima?! Neka mu to sve ponove samo sa devojkom i sve će brige da ga prođu. Ovako samo prave pacijenta.