(FOTO) Zaklao sam majku, varala je oca sa kumom! Horor detalji stravične porodične tragedije u Kaluđerici

Autor:

Hronika

02.10.2019

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila Pavla Tomića (20) zbog sumnje da je juče ujutru u porodičnoj kući u beogradskom naselju Kaluđerica nožem zaklao majku Tatjanu (56), a potom pobegao sa mesta zločina.

RepublikaFoto: facebok.com/Pavle Tomic
Pavle Tomić

Kako Srpski telegraf saznaje, stravični zločin dogodio se oko tri sata posle ponoći, a sumnja se da je mladić majku ubio jer je varala njegovog oca.

Bio pogubljen

- Osumnjičeni je nakon kraće prepirke sa majkom zgrabio nož i nekoliko puta ga zario u grudi nesrećne žene. Kako mu ni to nije bilo dovoljno, uhapšeni Tomić je tada preklao grkljan majci, a potom skoro nag pobegao iz porodične kuće - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Ubrzo je na lice mesta izašla policija, a i Hitna pomoć, koja je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt nesrećne žene.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Kuća gde se dogodio zločin

- Ipak, policija je nedaleko od kuće u kojoj se dogodio monstruozni zločin zatekla osumnjičenog mladića, koji je bio vidno pogubljen. Na sebi je imao samo donji veš i pričao je potpuno nepovezane stvari. Bukvalno nije bio svestan da li je uopšte noć ili dan! Ipak, na pitanje policajaca da li zna šta je uradio, mladić je odgovorio: "Znam, ubio sam majku. Ali ona mi više nije majka, varala je mog oca sa kumom - kaže izvor Srpskog telegrafa i dodaje da je na mestu zločina pronađen nož kojim je ubijena Tatjana.

Tomić ovih dana trebalo da počne da radi kao fizioterapeut

Osumnjičenom Tomiću su tada stavljene lisice na ruke i on je priveden u nadležnu policijsku stanicu. Njemu je nakon saslušanja u tužilaštvu određen pritvor do 30 dana. Prema rečima komšija, porodica Tomić se u njihov kraj doselila decembra prošle godine.

Bavio se kik-boksom

Prema rečima komšije, uhapšeni Tomić je bavio sportom i trenirao je kik-boks.

- Kad god sam ga sretao, govorio je da ide na trening! Išao je u teretanu, a znam da je pre nekoliko meseci krenuo da trenira kik-boks - kaže komšija.

Umesila mu kolače

Kako saznajemo, u trenutku zločina u porodičnoj kući Tomića u Kaluđerica bili su uhapšeni Pavle, njegovi majka, otac i brat.

- Ubijena žena je veče pre zločina pravila baklave za porodicu, ništa nije ukazivalo na ovakvu tragediju - kaže izvor našeg lista.

- Ranije su živeli u Mirijevu, ovde su se doselili jer nisu morali da plaćaju stan u toj zgradi, već su ga zapravo čuvali. Bili su u lošoj finansijskoj situaciji, ali ništa nije ukazivalo na ovako nešto, niti je ranije policija intervenisala. Koliko znam, Tanja je zbog novčanih problema radila dva posla - kaže komšija porodice.

Komšija: Tomići su siromašna porodica, Tanja je radila dva posla

Jurio posao

Kako navodi, osumnjičeni mladić je ovih dana trebalo da krene da radi u zdravstvu.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ

- Pavle je završio srednju školu za fizioterapeuta, ovih dana je trebalo da krene da radi u struci. Skoro je odradio staž i položio državni ispit da može da radi u zdravstvu. Vredan mladić, jurio je stalno zaposlenje, a tokom leta je radio kao konobar u Vinči. Još uvek sam u šoku da je on bio sposoban za tako nešto - dodaje komšija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading