Brat Nikole Jokića davio ženu, policija ga odmah uhapsila!

Autor: Tanjug

Hronika

02.10.2019

08:54

Brat košarkaša "Denver nagitsa" i reprezentativca Srbije Nikole Jokića, Strahinja (37), uhapšen je u Denveru zbog optužbi da je napao, gušio i gurao jednu ženu.

youtube.com/Denver Nuggets
Strahinja Jokić

Strahinja Jokić je, pod dejstvom alkohola napao ženu u jednom apartmanu, prenosi lokalni "Denver post", navodeći da je ona pokušala da pobegne, ali da ju je Jokić grubo gurno i sprečio da izađe iz stana. Ona je potom istrčala na terasu i dozivala pomoć, ali ju je Jokić napao i počeo da je davi.

Žena je zatim pokušala da pozove policiju, a tada joj je Jokić oduzeo telefon.

Ipak, ona je uspela da pošalje poruku preko kompjutera poznaniku, koji je zatim obavestio policiju, a ona uhapsila Strahinju, navodi se u policijskom dokumentu u koji je list imao uvid.

Starsport
NIkola Jokić

Predstavnica za štampu Tužilaštva Kerolajn Tajler izjavila je da je Tužilaštvo prihvatilo optužbe za napad drugog stepena.

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Stršljen

02.10.2019 09:16

Ne može umišljeni osioni Srbin bez pijanstva i sranja,a ako je istina osramoti i brata i familiju.Sad će da vidi kako američki sudski organ vezuje mašnu.Kod nas bi ga pustili,pa zakazali suđenje,pa odlaganje i na kraju eventualno uslovna kazna.Pošto hoćemo i volimo sve strano,onda i zakon da imamo kao i oni.