Uhapšen lopov u Subotici: Otimao ljudima novac na ulici, provaljivao u kuće, krao sokove iz frižidera...

Autor: kurir.rs

Hronika

29.09.2019

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici rasvetlili su dva krivična dela razbojništva, dve teške krađe, uhapsili jednog muškarca i protiv dvojice maloletnika podneli krivičnu prijavu u redovnom postupku.

RepublikaFoto: pixabay.com

Sumnja se da je A. F. (33), juče, u blizini centra Subotice, presreo dva mladića i uz pretnje i fizičku silu, od oštećenih uzeo novac i mobilni telefon. On se takođe sumnjiči da je u toku jučerašnjeg dana provalio rashladnu vitrinu jednog kioska odakle je ukrao sokove dok je pre četiri dana, kako se sumnja, provalio u kuću na periferiji grada, izvršio premetačinu ali ništa nije otuđio.

Policija je kod osumnjičenog pronašla ukradene predmete i oni će biti vraćeni vlasnicima.

A. F. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.

Policija je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva, protiv dvojice maloletnika podnela krivičnu prijavu u redovnom postupku, zbog sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo. Oni se terete da su maskirani od radnice trafike u blizini centra Subotice uzeli novac i cigarete.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading