Oglasili se producenti FM Play kuće kojima je bačena eksplozivna naprava: Prvo smo mislili da je provala, a onda smo videli osigurač od bombe

Autor: Republika

Hronika

28.09.2019

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na vest da je na prostorije producentske kuće FM Play na Bežanijskoj kosi noćas bačena bomba oglasili su se i vlasnici koji su i dalje u neverici.

RepublikaFoto: youtube.com/TVKopernikus
Filip Miletić

- Mi smo muzičari i nemamo nikakve veze s kriminalom. Ne znamo ko bi mogao da stoji iza ovoga i zašto. Jutros nam je javljeno da su polomljena stakla na studiju, pa smo pomislili da je bila provala. Ali kad smo došlli zatekli smo ispred vrata osigurač od bombe, pa nam je odmah bilo jasno da je stvar daleko ozbiljnija. Zasad znamo da je bomba bačena posle tri časa jutros, a drugi detalji nam nisu pozati jer policija vrši uviđaj - izjavio je Miloš Roganović.

 

Producenti kažu da je šteta ogromna i da se nikom nisu zamerili, te da se sve to dogodilo jutros oko tri časa ujutru i da im je javljeno iz susednog kafića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading