Beskućnici ga vezali golog, pa tukli šipkom do smrti!

Autor:

Hronika

26.09.2019

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila tri osobe zbog sumnje da su na Zemunskom keju u Beogradu brutalno ubili Roberta Romića (41), a potom njegovo telo bacili u Dunav! Lisice na ruke stavljene su Miroslavu Mikiću (52), Slobodanu Kovrlji (37) i Marku Ivkoviću (26), dok se za 41-godišnjim muškarcem još traga.

Foto: facebook.com/Roberto Romić
Roberto Romić

Stravičan zločin dogodio se u blizini hotela "Jugoslavija", a sumnja se da je motiv ove likvidacije bila svađa oko žene.

- Kobnog dana osumnjičeni su sa ubijenim muškarcem došli na Zemunski kej, a nesrećni muškarac nije mogao ni da sluti kakvu će jezivu torturu da doživi! Čim su stigli na određenu lokaciju, osumnjičeni su najpre skinuli odeću Romiću, zatim ga zavezali za stub, a potom krenuli da ga tuku. Udarali su ga svom snagom rukama i nogama po celom telu - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Ubijeni Roberto Romić i trojica uhapšenih ubica dobro su se poznavali, a sukob je izbio zbog žene koja je navodno bila i sa svom četvoricom

Nasilnicima to nije bilo dovoljno, već su tada krenuli da ga tuku i metalnom šipkom. - Jedan od uhapšenih, Mikić, zgrabio je šipku, a potom nesrećnog muškarca njom tukao po nogama i rukama sve dok se nije onesvestio i prestao da daje znake života! Osumnjičeni su tada, u nameri da prikriju stravičan zločin, Romićevo telo odvukli do vode i bacili u Dunav - priča izvor.

Uhapšeni su Miroslav Mikić (52), Slobodan Kovrlji (37) i Marku Ivkoviću (26), dok se za još jednim muškarcem (41) traga

Kako saznajemo, motiv ovog napada najverovatnije je bila svađa osumnjičenih sa nastradalim muškarcem zbog žene. Sumnja se da su uhapšeni kobnog dana zapravo hteli da ponize nastradalog Romića, ali je sve izmakao kontroli.

- Uhapšeni su se dobro poznavali sa nastradalim muškarcem s obzirom na to da su svi beskućnici i da su često zajedno pili, pa su verovatno tako i namamili Romića na Kej. Sumnja se da su napadači tog dana hteli da se osvete ubijenom Romiću zbog žene koja se zabavljala sa svom četvoricom. Navodno, pomenuta žena je u poslednje vreme stalno bila sa ubijenim muškarcem, što je Mikiću, Kovrlji i Ivkoviću zasmetalo. Tada su smislili osvetu u nameri da ga pretuku i ostave golog nasred Keja, međutim, ubrzo se dogovor izjalovio - kaže naš sagovornik i dodaje da ronioci još tragaju za Romićevim telom.

Osumnjičenima je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana.

Robijao zbog ubistva

Osumnjičeni Mikić, Kovrlja i Ivković su odranije poznati policiji i iza sebe imaju krivične dosijee. Naime, uhapšeni imaju više desetina krivičnih prijava, a osumnjičeni Mikić je već robijao takođe zbog ubistva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading