Čume strahuje za život! Ne izlazi iz kuće

Autor:

Hronika

27.09.2019

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubiša Buha Čume, nekadašnji svedok-saradnik u postupcima protiv "zemunskog klana", juče se nije pojavio na suđenju u Prvom osnovnom sudu povodom tužbe koju je podneo protiv bivše supruge Ivane Tulović Buhe za davanje lažnih iskaza. Kako Srpski telegraf saznaje, nakon što je izašao iz zatvora Buha ne izlazi iz kuće jer strahuje za bezbednost!

RepublikaFoto: facebook.com/Legende devedesetih
Ljubiša Buha Čume

- Moj branjenik Ljubiša Buha jučerašnjem pretresu nije prisustvovao jer strahuje za život - kaže za naš list Buhin advokat Stefan Jokić.

Na jučerašnjem pretresu odbranu iznela je, ironičnim tonom, Ivana Buha, koja je izjavila da će samu sebe da tuži jer je za bivšeg supruga rekla da je ubica s obzirom na to "da ju je Čume optužio za sve ostalo, sem toga".

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Ivana Buha

- Biću jedinstven slučaj i odlučila sam da samu sebe tužim jer sam za supruga rekla da je ubica, pa neka me gone i za to. Ljubiša je podnosio prijave protiv mene za više iskaza. Zašto nije naveo i ovo kao lažni iskaz, a ja sam više puta pred sudom ponavljala da je on ubica - rekla je Buha na suđenju, aludirajući na konferencija za medije koju je održala 2015, kada je optužila Buhu da je bio umešan u ubistva Zorana Petrovića Šempe 1998. i Branislava Lainovića Dugog 2000. godine.

ADVOKAT JOKIĆ: Moj branjenik Ljubiša Buha jučerašnjem pretresu nije prisustvovao jer strahuje za život

Supruga nekadašnjeg svedoka-saradnika najavila je jučerašnjem ročištu i novu prijavu protiv Čumeta.

- Sada kada je izašao iz zatvora, podnela sam novu prijavu protiv Ljubiše zbog neplaćanja alimentacije - dodala je Buha. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading