Užas u Velikom Gradištu: Vozač nije ispoštovao pravilo i pustio motor da prođe, stradao mladić

Autor: novosti.rs

Hronika

26.09.2019

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Vojvodanović (27) iz sela Bare kod Požarevca nastradao je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između srede i četvrtka, na ulazu u Veliko Gradište.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Zbog sumnje da je izazvao ovu nesreću, policija je uhapsila I. R. (34) iz Velikog Gradišta, vozača putničkog vozila "opel vektra".

Nesreća se dogodila pola sata posle ponoći, kada je Nikola motorom, ulazeći u Veliko Gradište iz pravca Golupca, naleteo na "opel vektru" i na mestu preminuo. Ubrzo je stigla ekipa Hitne pomoći, ali su oni mogli samo da konstatuju smrt mladića.

Vozač auta je uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

On se sumnjiči da, prilikom skretanja levo, nije poštovao pravilo prvenstva za motociklistu, zbog čega je ovaj udario direktno u njegovo vozilo.

Od njega i od nastradalog, čije je telo preneto na obdukciju, uzeti su uzorci krvi, kako bi se obavilo alkotestiranje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading