Sramota! Kao da nijedna porodilja to nema! Majka monstrum bila u postporođajnoj depresiji i zato joj preti SMEŠNA KAZNA

Autor: kurir.rs

Hronika

26.09.2019

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudski veštaci utvrdili su tokom dosadašnje istrage da je Beograđanka Mirjana G. iz Žarkova bolovala od postporođajne depresije u trenutku kada je svog tek rođenog sina bacila u kontejner sa sve posteljicom, zbog čega joj preti znatno manja kazna.

RepublikaFoto: Facebook
Mirjana G.

Zbog ovakvog nalaza veštaka, Mirjana G. više neće biti osumnjičena za teško ubistvo u pokušaju, već za mnogo blaže krivično delo.

- Više tužilaštvo je nakon veštačenja ustupilo predmet na dalje postupanje Osnovnom tužilaštvu jer je utvrđeno da nema elemenata teškog ubistva u pokušaju. Ona je sada osumnjičena za delo pokušaja ubistva deteta pri porođaju, za koje je zaprećena maksimalna kazna od pet godina zatvora - kazao je za dobro obavešten izvor.

Podsetimo, Mirjana G. je uhapšena 26. avgusta, nakon što je penzioner Slobodan Cvetković pronašao živo novorođenče u kontejneru dok je šetao psa. Dosadašnjom istragom je utvrđeno da se Mirjana G. porodila sama u svom stanu, dok su njen otac i maloletni sin spavali u drugoj sobi. Mirjana je ovu, kao i prethodnu trudnoću krila od svih, a nakon pronalaska bebe javio se muškarac koji je posumnjao da može biti otac. Dete je zasad zbrinuto u hraniteljskoj porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading