STEFAN KOJI JE UBIO MARINU BIO PEDAGOG! Vratio se iz Norveške kad je čuo da ima novog dečka, pa nije mogao da pređe preko toga!

Autor: kurir.rs/blic.rs

Hronika

25.09.2019

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Golubović (31) ispalio je Marini Đuričić (30) dva metka u glavu pošto nije mogao da se pomiri s njihovim raskidom i time što je ona ušla u novu vezu.

RepublikaFoto: youtube.com/ LL Dialog
Stefan Golubović

Stefan Golubović (31) ubio je prekjuče bivšu devojku Marinu Đuričić (30) u beogradskom naselju Kotež, a potom pokušao da izvrši samoubistvo, navodno jer nije mogao da se pomiri s njihovim raskidom i činjenicom da je ona našla novog emotivnog partnera.

Prema rečima našeg izvora, Marina i Stefan su ranije bili u vezi, a raskinuli su kad je on otišao u Norvešku.

- Stefan je rodom i Donjeg Milanovca, a Marina iz okoline Loznice. Upoznali su se u Beogradu, gde su studirali. On je po zanimanju socijalni pedagog i logoped, a u Norvešku je otišao da radi sa desom ometenom u razvoju. Pošto se preselio, njih dvoje su raskinuli, ali on to nije mogao da prevaziđe. Pokušavao je da se pomiri sa njom, slao joj poruke preko prijatelja i opsedao na društvenim mrežama. Međutim, Marina nije želela pomirenje - priča izvor.

Foto: Facebook.com/Marina Đuričić
Marina Đuričić

On još dodaje i da je Marina Stefanove poruke shvatila kao patetiku i poteze ostavljenog čoveka. S druge strane, Golubović je poludeo kada je, navodno, saznao da je Marina pre dvadesetak dana ušla u novu vezu.

- Pre nekoliko dana je doputovao avionom u Srbiju. Odmah je počeo da traži i Marinu i da je opseda. Navodno ju je nekoliko dana pratio. Krio se u blizini njenog stana i gledao kad odlazi i dolazi, ko je posećuje. U ponedeljak je oko 15.30 sati automobilom došao do Marininiog stana. Zatekao ju je unutra i posle kraće rasprave joj je dva puta pucao u slepoočnicu, potom sebi u usta. Marina je preminula na mestu, a lekari se bore za njegov život - kaže izvor.

Foto: printscreen/TV Pink

"Pozitivan sam i odan"

Stefan Golubović je 2017. godine na Jutjubu objavio snimak na kom na norveškom jeziku govori o sebi.

- Ja bih sebe opisao kao odanu i odgovornu osobu, spremnu da uči, upoznaje druge kulutre i tradicije. Vrlo sam društvena osoba. Pozitivna i kreativna - rekao je tada Golubović.

Kako ovaj list saznaje, Golubović je policiji poznat od ranije, po nasilju nad ženama.

- Njega je pre nekoliko godina tadašnja devojka prijavila, navodno jer ju je tukao. Osim toga, on u policijskom dosijeu nema drugih krivičnih dela - kaže izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading