Policija kod Zaječara jurila švercere a za volanom - ONA!

Autor: alo.rs, Republika

Hronika

17.09.2017

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je za volanom ugledala ženu, a kada su je zamolili da napusti vozilo, nisu mogli da veruju šta vide!

RepublikaFoto: pixabay.com
ŠOK ZA POLICAJCE: Trudna žena krijumčarila duvan

U dve odvojene akcije Zaječarska policija zaplenila je 320 kilograma rezanog duvana bez akciznih markica, ali i doživela šok zbog događaja koji ni na filmu nije viđen - piše Alo.

U prvoj akciji žena iz Šapca, stara 30 godina, prevozila je 120 kilograma duvana.

- Vozilo smo zaustavili i bukvalno se frapirali! Za volanom je bila žena koja je jedva izašla iz automobila zbog trudnoće i ogromnog stomaka. Nismo mogli da verujemo šta je ova buduća majka uradila. Ona je bila na ginekološkom odeljenju beogradske bolnice jer je imala sve znakove da će se vrlo brzo poroditi, a samoinicijativno je izašla da bi prevezla duvan. Odmah smo je pustili da bi se vratila u porodilište. Protiv nje će biti podneta prijava u redovnom postupku – rekao je za Alo! izvor blizak istrazi.

Policija je u drugoj akciji, u putničkom vozilu, pronašla 200 kilograma rezanog duvana bez akciznih markica i podnela krivične prijave protiv vozača i suvozača, P. N.(34) I L. M.(27), obojica iz okoline Šapca. Njima je određen pritvor do 48 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading