Uhapšen bahati vozač u Vranju: Pregazio pešaka i pobegao

Autor: kurir.rs

Hronika

23.09.2019

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Vranju uhapsila je S. M. (58) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

RepublikaFoto: Photo by rawpixel on Unsplash
Foto: Ilustracija

Sumnja se da je on 14. septembra ove godine u jednom selu na području Vranjske Banje, upravljajući vozilom marke "volvo" vranjskih registarskih oznaka udario pešaka (49) i naneo mu teške telesne povrede, a potom pobegao.

Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Podsećamo saobraćajna nezgoda u kojoj je došlo do obaranja pešaka dogodila se u selu Klisurica na području Gradske opštine Vranjska Banja u kasnim večernjim satima.

Tom prilikom pešak zadobio je teške telesne povrede, a vozač koji ga je udario pobegao je sa lica mesta. Lekarska pomoć ukazana mu je u ZC u Vranju odakle je prebačen u KC u Nišu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading