HTEO SEKIROM DA UBIJE POZNANIKA: Goran Braunović ostao bez dela šake!

Autor: kurir.rs

Hronika

22.09.2019

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši sud u Kragujevcu odredio je pritvor do 30 dana I. P. (33) iz Aranđelovca zbog krivičnog dela ubistvo u pokušaju.

Foto: pixabay.com

Posle hapšenja policija je izdala saopštenje u kome se navodi da je on na ulici u Aranđelovcu, nakon kraće rasprave i tuče, sekirom naneo tešku telesnu povredu Goranu Braunoviću -Braunu (45) iz Aranđelovca.

Napad se dogodio na ulici naočigled prolaznika. Braunović je zadobio teške telesne povrede, kada mu je I.P. gotovo odsekao deo šake dok je štitio glavu. Zanimljivo je da je I.P. otišao u policiju i prijavio da ga je Braunović napao, ali je u stanici odmah uhapšen. Sekira sa tragovima krvi kojom je izvršen napad pronađena je u obližnjem kontejneru tokom uviđaja , kada je ovaj deo grada bio blokiran.

Inače, sukob dvojice Aranđelovčana datira iz 2016. godine kada je Braunović sumnjičio Pantelića da mu je on 2016. godine "organizovao paljenje automobila" što kasnijom istragom nije potvrđeno.

Povod je video u činjenici da je pre toga "pozvao Pantelića i rekao mu da njegovom prijatelju vrati pare koje mu duguje" što je ovaj i učinio.

Nekoliko dana kasnije Braunoviću je zapaljen automobile "golf 5".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading