Iz osvete terao druga da mu siluje golu ženu!

Autor:

Hronika

21.09.2019

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila Milana R. (36) iz Grocke kod Beograda zbog sumnje da je brutalno pretukao nevenčanu suprugu M. A. (33), a potom pokušao da natera druga da ima seksualne odnose sa njom!

RepublikaFoto: Photo by Kat J on Unsplash
Foto: Ilustracija

Kako Srpski telegraf saznaje, slučaj se dogodio 11. septembra, a napadnuta žena je, na svu sreću, uspela nekako da pobegne od nasilnika i pozove policiju.

- Kobnog dana nesrećna žena je odlučila da napusti muža jer više nije mogla na trpi maltretiranje i otišla je kod svojih u Šabac. Milan R. nikako nije mogao da se pomiri s tim, pa je s drugom Daliborom krenuo da je vrati kući u Grocku. Kada ju je našao, molio ju je, svašta joj obećavao i nekako je uspeo da je ubedi da krene s njim i njegovim drugom. Međutim, povratak kući se nesrećnoj ženu vrlo brzo pretvorio u pakao - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Žena gola istrčala iz auta i pobegla kod komšije, odakle je pozvala policiju

Oko 23 časa automobilom su napustili Šabac, a Milan R. je odmah počeo da maltretira suprugu. Najpre ju je vređao i svašta joj govorio, a zatim se zaustavio na putu ka Grockoj na nepoznatoj lokaciji gde je nesrećna žena doživela stravičnu torturu! - Nasilnik je izbacio suprugu iz vozilu, pa je počeo brutalno da je udara pesnicama po glavi i čupa za kosu. Kako mu ni to nije bilo dovoljno, nesrećnoj ženi je potom skinuo svu odeću i druga terao da ima seksualni odnos sa njom - objašnjava naš sagovornik.

Srećom, Dalibor je to odbio, pa je Milan vratio ženu u kola i nastavili su put ka Grockoj, gde su stigli oko tri sata ujutru.

4 sata žena trpela neviđenu torturu u kolima

- Kada su stigli ispred kuće, M. A. je uspela da iskoristi trenutak nepažnje supruga dok je pričao sa drugom i spase se. Istrčala je iz vozila i tako gola, bez odeće na sebi, pobegla kod prvog komšije. Čovek je bio šokiran kada je ugledao uplakanu ženu! Odmah je pozvao policiju koja je ubrzo privela nasilnika u stanicu - kaže naš sagovornik.

Preti mu tri godine zatvora

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako saznajemo, u ovoj porodici dosad nije bilo prijava nasilja u porodici, a osumnjičeni Milan R. iza sebe nema krivični dosije. Njemu je nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega je saslušan u nadležnom tužilaštvu. Osumnjičenom za krivično delo nasilje u porodici preti kazna zatvora od tri meseca do tri godine.

Kako saznajemo, nesrećna žena je potom prevezena na pregled u Urgentni centar, gde su joj konstatovane povrede. Tokom istrage biće utvrđene sve okolnosti ovog slučaja.

ČINJENICE

- Molio je da se vrati kući

- M. A. napustila muža i otišla od kuće

- Nasilnik je ubedio da se vrati

- Na putu ka domu brutalno je prebio

- Terao druga da ima seks sa njegovom suprugom

- Žena iskoristila nepažnju, pa pobegla iz kola

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading