PREOKRET U SLUČAJU SMRTI SRBINA u Americi: MMA borac nije preminuo od posledica ubadanja?

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

19.09.2019

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva američka medija prenela su juče da je Saša Perkić (38), bivši MMA borac poznat pod imenom "Srpski ratnik" stradao u Americi nakon što je izboden nožem. Međutim, kako saznaje Serbijan tajms od izvora bliskih porodici, te informacije nisu tačne.

RepublikaFoto: youtube.com/WISN 12 News
Saša Perkić

Prema informacijama koje su objavljene, Perkić, koji je živeo u Americi sa suprugom i dvoje dece, podlegao je ranama koje su mu nanete nožem.

- Bivša MMA zvezda Srpski ratnik izboden na smrt - izvestio je portal Amarketnjuz prenoseći potresne objave kojim su se Perkićevi mnogobrojni prijatelji oprostili od njega na društvenim mrežama.

Počast su mu odale i bivše kolege iz sveta MMA.

Međutim, kako Serbijan tajms saznaje iz pouzdanih izvora bliskih porodici u srpskoj zajednici u Milvokiju, gradu u kome je Perkić živeo sa suprugom i dva sina, MMA borac je preminuo od posledica srčanog udara.

Informacija o njegovoj smrti, ipak, nema mnogo. Samo je još internet sajt "360NG" objavio da je naš borac preminuo nakon nedavnog incidenta u kojem je izboden.

Da podsetimo, Perkić je ranjen i u januaru 2017. godine, kada je prebio lopove koji su pokušali da mu otmu kola i izboli ga nožem. Policija je DNK kradljivaca, koji su pobegli glavom bez obzira, morala da uzima sa Perkićevih pesnica.

PRIJATELJI SKUPLJAJU NOVAC

Kako bi pomogao neutešnoj porodici Perkić, Sašin prijatelj pokrenuo je akciju prikupljanja novca na sajtu "GoFoundMe". Objasnio je da na ovaj način želi da doprinese koliko može, te je zamolio sve koji su poznavali Sašu da pomognu simboličnim novčanim iznosom.

- Njegova dvojica sinova (7 i 5), njegova supruga Natali, kao i brat i sestra Nikola i Keli sada su u šoku, a ja sam želeo da im olakšam najbolje što sam mogao. Volimo te i nedostaješ nam. Reči ne mogu da opišu uticaj koji si imao na sve nas u Milvokiju i "preko vode" - napisao je Sašin prijatelj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading