Lebane zavijeno u crno: Mladić uzeo diplomu u školi, otišao kući i stavio sebi konopac oko vrata!

Autor: alo.rs

Hronika

18.09.2019

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selo u neverici! Željko S. (19) iz sela Ždeglovo kod Lebana, koji se obesio u šupi porodične kuće, juče je sahranjen na lokalnom groblju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Mladić je digao ruku na sebe istog dana kada je dobio diplomu srednje škole, a majka ga je pronašla kad je krenula da uzme seno. Poslednji put je viđen na autobuskoj stanici u Lebanu, a kada je došao kući, izvršio je samoubistvo. Nije poznat razlog mladićeve smrti, a meštani tog malog sela su u šoku jer, kako kažu, reč je o dobrom i lepo vaspitanom mladiću.

- Plače celo selo, verujte mi! Niko ne zna zašto je to učinio. Bio je povučen, ali je bio veoma dobar i pošten dečko. Ne možete zamisliti kako je njegovoj majci, koja ga je pronašla. Slučajno se ujutru popela do šupe kako bi uzela seno i videla njega kako visi.

Roditelji su mu van sebe. Trebalo je da u oktobru proslavi rođendan, a bukvalno je tog dana kada se ubio dobio diplomu srednje škole. Pravo iz škole stavio je sebi kanap oko vrata.

Završio je Srednju šumarsku školu u Grdelici i bio je dobar đak - kaže kroz suze jedan od Željkovih komšija, koji je želeo da ostane anoniman, i dodaje:

- Ima mlađu sestru, sada je ostala bez brata. Roditelji kukaju, svi smo potreseni. Bio je mlad, a šta se dogodilo u njegovoj glavi, to samo on zna. Zaista, toliko je bio dobar, da nikome ne bi ni palo na pamet da tako nešto može da učini od sebe. Radio je s ocem i građevinu u Subotici i okolini - priča naš sagovornik.

- Bio je dobar drug, znali smo se čitav život. Uvek je bio smiren, ali je voleo društvo, šalio se... Ne mogu da verujem da ga danas sahranjujemo. Igrao je i fudbal za FK Radnik iz Surdulice - kaže Željkov drug iz detinjstva. Nije poznat razlog zbog kojeg je mladić digao ruku na sebe.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading