(FOTO) Manijak seksualno uznemiravao ženu MMA borca: Slao poruke morbidnog sadržaja ali se nameračio na pogrešnog

Autor:

Hronika

19.09.2019

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga MMA borca Aleksandra Ilića Džokera prijavila je policiji M. B., manijaka sa interneta, za seksualno uznemiravanje. Poruke koje joj je slao preko društvenih mreža pune su gadosti i pretnji silovanjem, a ona ih je objavila i na Fejsbuku želeći da upozori devojke na manijaka koji ih vreba.

RepublikaFoto: youtube.com/ BALKAN INFO - Zvanični kanal
Aleksandar Ilić

Ne poznaju se

M. B. je najpre Ilićevoj ženi poslao poruku: "Ćao, slatkišu maleni". Ona je prvo pomislila da je u pitanju greška, te mu je to i odgovorila, ali je on nastavio da joj se nabacuje. Šokirana žena potom mu je rekla da se ne poznaju i da nije u redu da joj se tako obraća i napomenula da je u braku, ali i da je duplo mlađa u njega. Perverznjak joj je potom odgovorio: "Upoznaćemo se, lagano", a onda nastavio sa najgnusnijim gadostima.

"Želiš li ga u ustima", "Droljice moja preslatka", "Znam da voliš kada ti je duboko u grlu"..., samo su neke od poruka koje je M. B. slao žrtvi.

Foto: youtube.com/ Balkanski Sindrom
Aleksandar Ilić nokautira protivnika

Na trenutke manijak se pravio kao da ništa loše ne radi, a onda joj je, na pomen njenog muža i njegovih kolega koji se bave sportom, čak zapretio i silovanjem.

"Neka dođu. A tog trenutka staviću ti ga jako, do kraja u usta. Pred kolegama i mužem", napisao je manijak ne obazirući se na upozorenja da će njegova prepiska biti objavljena.

Među najboljima

Aleksandar Ilić, poznatiji kao Džoker, jedan je od najboljih domaćih MMA boraca. Pod zastavom Srbije takmiči se u srednjoj kategoriji. Svoju sportsku karijeru je počeo kao košarkaš u KK Partizan, OKK Beograd i u Radničkom na poziciji plejmejkera. Igrao je i za juniorsku reprezentaciju Srbije, a nakon 13 godina treniranja košarke opredelio se za najpopularniji borilački sport, koji ga je učinio poznatim širom sveta. Ove godine je ušao u najjaču evropsku MMA organizaciju KSW, a na predstojećem takmičenju u Zagrebu jedna je od glavnih zvezda.

Neupućen

Supruga MMA borca je poruke koje je dobila i ubrzo podelila sa drugima u Fejsbuk grupi Stop pedofiliji ne krijući zabrinutost da perverznjak kakav je M. B. sutra može i neko dete da napadne.

- Da li zna ko je vaš muž? Hah... - bio je jedan od komentara ispod njene objave. Ona je odgovorila: "Očigledno ne zna", a potom i napomenula da je njen muž sportista i da će se manijakom prvo pozabaviti policija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading