Srpski telegraf otkriva glumačku postavu za seriju o Jeleni Marjanović

Autor:

Hronika

19.09.2019

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novoj seriji "Pevačica" glavna uloga će biti ponuđena poznatom glumcu Vuku Kostiću, ekskluzivno saznaje Srpski telegraf. Kostić ne bi tumačio lik policajca, kao u seriji "Ubice mog oca", već bi mu upravo bio poveren lik Zorana Marjanovića. Ubijenu pevačicu, kako nezvanično saznajemo, igraće neka od najpoznatijih pevačica sa estrade! Zasad su u opticaju tri mlade pevačice koje likom najviše podsećaju na ubijenu pevačicu.

RepublikaFoto: Public
Jelena Marjanović

- Vuk Kostić zasad najviše fizički odgovara ulozi Marjanovića. On i trenutno sarađuje sa Antonijevićem, tako da je gotovo izvesno da će se ova saradnja između njih dvojice nastaviti i u seriji "Pevačica", koja će sledeće godine krenuti sa snimanjem. Ipak, za drugu glavnu ulogu ove krimi-priče priče nadmeću se tri srpske zvezde koje izgledom najviše podsećaju na Jelenu - kaže izvor Srpskog telegrafa blizak rediteljskoj ekipi ove serije.

Foto: instagram.com/vukkosticbadza/instagram.com/tanja_savic_private savi' potpis
Vuk Kostić i Tanja Savić

Kako naš list nezvanično saznaje, uloga bi mogla biti poverena Aleksandri Mladenović, Tanji Savić ili Aleksandri Prijović, koja se već oprobala u glumi, i to upravo sa Vukom Kostićem u seriji "Ubice mog oca". Povodom ovih saznanja pozvali smo i pomenute pevačice, koje su rekle da još uvek nisu dobile nikakve ponude.

Izvor: Za ulogu Jelene zasad su u opticaju Aleksandra Mladenović, Tanja Savić i Aleksandra Prijović, koja već glumi s Vukom

- Kada bi mene pozvali, nikada ne bih prihvatila takvu ulogu. Bilo bi mi previše stresno da prolazim kroz Jelenin život kada znam šta je sve proživela - rekla je Mladenovićeva.

Mladenovićeva: Kada bi me pozvali, ne bih prihvatila ulogu. Previše mi je stresno da prolazim kroz Jelenin život kada znam šta je sve proživela

Prijovićka je navela da nema nikakva saznanja o ovome, a Savićeva se nije javila na naše pozive.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading