MRAČNO DA MRAČNIJE NE MOŽE! Tri crna dana u Srbiji: Evo koliko života su odnele saobraćajke i brutalni zločini!

Autor: Republika

Hronika

16.09.2019

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Statistika o broju nesreća i zločina ne može biti crnja nego u poslednja tri dana! Za vikend i prvog radnog dana ugašeno je ukupno 9 života što je poržavajuća brojka.

RepublikaFoto: K. Vasković/Tanjug/AP/pixabay.com
Foto: Ilustracija

Podsetimo, "crni vikend" u Srbiji počeo je ubistvom u Hrogošu - muškarac je ubio prijatelja tako što mu je ruke i noge vezao selotejp trakom, a onda ga do smrti udarao drvenom palicom po glavi.

Nakon toga, sve je šokirala vest o ubistvu žene u Kruševcu usred bela dana u jednom kafiću. Na nju je iz pištolja pucao bivši suprug, a tom prilikom ranio je i njenog rođenog brata.

Ubrzo potom pojavila se vest da je u teškoj saobrćajnoj nesreći život izgubio motociklista (30) koji se zakucao u traktor.

Do kraja tog dana stradao je i jedan čovek (47) tokom seče drva.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILOVAANOV
Foto: Ilustracija

Drugog dana vikenda odjeknula je vest da je u Koceljevi Petar Živanović (73) ubio je nevenčanu suprugu Sanju Janković (42) iz Valjeva.

Zatim se dogodila i saobrćajna nesreća u kojoj je život izgubio stariji muškarac, a njegova desetogodišnja unuka je zadobila teške povrede. U njih se zakucao pijani vozač.

U Tutinu je pronađeno beživotno telo momka (19), još nije utvrđeno da li je ubijen ili je reč o samoubistvu. 

Posle ponoći, dakle u ponedeljak pronađen je mrtav momak koji se danima vodi kao nestao - Miroslav Armacki iz Melenaca.

I danas je nađen leš muškarca u Novom Sadu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Crne brojke su gotovo šokantne, a ono što zabrinjava jeste i činjenica da su u tri dana dve žene ubijene i to od strane bivših ili sadašnjih partnera. To samo pokazuje koliko je nasilje nad ženama rasprostranjena pojava u našoj zemlji i koliko je neophodno da se na tom polju uradi više kako bi one bile adekvatno zaštićene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading