(VIDEO) Sanja pred smrt objavila ovaj snimak iz provoda sa suprugom, nakon čega ju je ubio puškom i mirno prao ruke u dvorištu

Autor: novosti.rs

Hronika

15.09.2019

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hicima iz lovačke puške Petar Ž. (73) iz Svileuve kod Koceljeve, u nedelju ujutro, usmrtio je Sanju Janković (42) iz Valjeva. Ubistvo se dogodilo oko 8 časova u njegovoj kući u Svileuvi, gde je inače živeo sam, a Sanja sa kojom je bio u vanbračnoj zajednici povremeno je tu boravila.

RepublikaFoto: facebook.com/Sanja Sanii Jankovic
Sanja Janković

Petar i Sanja, prema prvim informacijama iz istrage, prethodnu noć su proveli vrlo veselo, u provodu po obližnjim ugostiteljskim objektima.

Starac je Sanji u spavaćoj sobi ispalio dva hica u grudi, nakon čega je pušku prislonio na zid u predsoblju i pošao na česmu pred kućom da opere ruke. Usput, pozvao je suseda i prijatelja, koji mu je često pomagao jer je živeo prilično usamljeno u kući na kraju sela.

 

 

- Kada me je Petar pozvao telefonom i pitao da li mogu brzo da dođem, pomislio sam da mu je pozlilo, jer je stariji čovek. Seo sam u auto i požurio, a ni slutio nisam šta se desilo - priča potreseno sused koga je Petar alarmirao nakon "krvavog pira", ali ne želi da mu se pominje ime.

RepublikaFoto: facebook.com/Sanja Sanii Jankovic

Užasnuti čovek kaže da se začudio kada je Petra ugledao u dvorištu, naizgled pribranog i u dobrom stanju. Upitao ga je da li je dobro, a ovaj je u očajanju uzvratio: "Ubio sam Sanju!" Odmah potom, susedi su pozvali policiju sa kojom je došla i Služba hitne pomoći, ali lekari su mogli samo da konstatuju smrt žene.

- Dugo su održavali tu svoju vanbračnu vezu, bar deceniju, i nikada nisu imali problema. Petar je Sanji kupio kuću negde u Valjevu. On ima četiri kćeri, od kojih su dve slepe. Ona takođe ima ćerku, ali ih te okolnosti nisu ometale - priča jedan prolaznik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading