ZORAN MARJANOVIĆ DOŽIVEO NERVNI SLOM: Hitna intervencija lekara u pritvoru!

Autor: Republika

Hronika

16.09.2017

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je uhapšen za ubistvo supruge Jelene Marjanović, Zoran Marjanović je pritvorena, a već prve noći doživeo nervni slom.

RepublikaFoto: youtube.com/Dnevna Doza
Zoran Marjanović veoma loše u pritvoru

Zoran je bio u totalnom šoku i u bunilu je spominjao ćerkino ime, Jana. Nakon nekoliko sati u pritvoru, Zoran je "pukao" i hitno su morali da intervenišu lekari.

Dali su mu veću količinu sedativa. 

Zorana niko nije mogao da smiri, sve vreme je plakao i "gubio se". 

Za to vreme, njegova porodica je, prema rečima komšija, otišla iz Borče sa malenom Janom. 

Podsetimo, ubistvo Jelene Marjanović dogodilo se 2. aprila 2016. godine na nasipu u naselju Borča.

Mnogi su bili osumnjičeni za ovo najmisterioznije ubistvo u Srbiji. Na listi osumnjičenih bili su kum Ivica Ajdarević, Vladimir Marjanović, Zoranov otac, Zoranov maloletni sin, Nebojša Rojko, potom grupa čamdžija sa Dunava,  čudni čovek sa štapom", mladić u belom dresu kraj Jeleninog groba, kamiondžija iz Nemačke.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
pravedna

16.09.2017 15:47

Ljudi moji,ja zivim u Austriji,ovde i u Nemackoj dogodilo se ubistvo zena,sve totalno identicna ubistva kao i nad Jelenom,ove zene su takodje bile na trcanju,ovdasnja policija traga za ubicom.i u Nemackoj takodje,imaju samo foto-robot.nista vise.pa mozda je bas taj kamiondzija,predpostavljaju da je ovaj covek ubijo i nasu Jelenu..