Crni detalji užasne nesreće kod Kuzmina: Tinejdžerka poginula, ocu ne smeju da jave

Autor: Tanjug

Hronika

14.09.2019

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara B. (17) iz Šida, koja je poginula kod mesta Kuzmina kada je pala sa motora kojim je upravljao 30-godišnji mladić iz Hrvatske, bila je veliki zaljubljenik u dvotočkaše. Njen otac još uvek ne zna da je izgubio ćerku, jer se nalazi u bolnici zbog moždanog udara koji je prethodno doživeo.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Tamara B. nastradala je u četvrtak uveče, kada je motor na kom je bila suvozač udario u znak postavljen kako bi najavio radove na putu. Da li je u trenutku pada imala kacigu, kao i to šta se dogodilo sa vozačem, još uvek nije poznato.

Njeni prijatelji i poznanici, kao i komšije iz ulice u kojoj je živela u Šidu, u velikom su šoku zbog tragedije.

- Divna devojka, kao i cela njena porodica. Jutros kada smo čuli strašnu vest nismo mogli da poverujemo, ja još ne mogu da se smirim koliko sam se potresla - priča komšinica.

Prema njenim rečima, otac devojke je navodno imao moždani udar i nalazi se u Specijalnoj bolnici u Starom Slankamenu.

 

 

- Tamarina majka mi je baš u četvrtak pričala kako se malo oporavio i jedva je progovorio. Rekao joj da u petak obavezno dođe kod njega u posetu, ni ne sluteći kakva će se tragedija desiti. Sada ne smeju da mu jave da mu je ćerka nastradala. Velika tuga za porodicu - govori komšinica za "Novosti".

Na društvenim mrežama njeni prijatelji oprostili su se potresnim porukama, a mnogi od njih prisetili su se poslednjeg puta kada su je videli.

- Tako mi je zao Tamara... Sinoć si došla i tako lepo me pozdravila! Počivaj u miru, lutko - napisao je jedan od njenih prijatelja, dok su joj drugi želeli "široke nebeske puteve".

- Nema reči koje bi opisale tugu koju osećam. Počivaj u miru draga moja Tamara, neka te anđeli čuvaju - jedan je u nizu komentara na njenom profilu.

Od Tamare su se oprostili i članovi Moto-kluba Šid, čiji je, kako kažu, bila simpatizer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading