Ovo je motiv oca koji je ubio ženu u Kruševcu: Nije mogao da pređe preko jedne stvari

Autor: telegaf.rs

Hronika

14.09.2019

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Obećavam ti, ubiću prvo tebe, pa decu, pa sebe", poslednje su reči Miše Jovanovića, izrečene nekoliko sekundi pre smrtonosnog hica.

RepublikaFoto: Kristina Vasković
Ilustracija

Tragedija koja se jutros desila u Kruševcu, kada je Miša Jovanović (57) pucao u svoju bivšu ženu Gordanu i ubio je, a teško ranio njenog brata Gorana, uzrmala je sve. On je potom u bekstvu vozio suprotnom trakom, izazvao udes, pa se ubio hicima iz pištolja. Kako saznajemo, razlog za ubistvo, ranjavanje i samoubistvo je razvod braka.

- Majka ga je napustila pre 2 meseca, samo je otišla od njega. On nije mogao da pređe preko toga. Ne mogu ništa više od toga da vam kažem - rekla su za "Telegraf" ćerke Miše i Gordane.

Miša je sa Gordanom i njenim bratom Goranom sedeo od ranog jutra u kafani u Kruševcu i, kako su rekli očevici, ni u jednom trenutku nije došlo do rasprave.

- Za stolom kafane sedeli su njih troje zajedno. Muškarac je odjednom ustao, izvadio pištolj i pucao ženi u glavu, a potom i njenom bratu. Ona je odmah pala mrtva, a brat je prevezen u kruševačku bolnicu. Lekari su ga sa povredama opasnim po život odmah poslali u Niš - ispričao je očevidac ove tragedije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading