Izbodeni MMA borac je zet Nataše Bekvalac: Svi detalji krvavog obračuna u Novom Sadu

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

13.09.2019

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspešni sportista Damir Dado Mihajlović (37) iz Novog Sada, i zet pevačice Nataše Bekvalac, izboden je nožem juče oko 14 sati u Novom Sadu u Ulici Miše Dimitrijevića ispred jednog kafića.

RepublikaFoto: facebook.com/instagram.com/printscreen
Damir Dado Mihajlović i Nataša Bekvalac

Kako Kurir saznaje, Mihajlović, inače muž Bekvalčeve sestre od tetke Jelene Mrkić, bivši je šampion SBC organizacije, jedan od prvih srpskih MMA boraca, priznatih na međunarodnom nivou.

- Mihajlović je s drugarom sedeo u kafiću svog brata kada se iznenada najpre verbalno sukobio sa napadačem koji je sedeo za susednim stolom. Sukob se nastavio ispred lokala, kada su se Mihajlović i još jedan muškarac potukli.

 

Incidenti: Pretukao košarkaša

Pored toga što je Mihajlović poznat po svom profesionalnom uspehu, pre nekoliko godina našao se u žiži javnosti zbog nasilničkog ponašanja.

On je 2010. godine optužen da je pretukao košarkaša Partizana Strahinju Miloševića, kao i da mu je sa dvojicom svojih saučesnika polomio dva pršljena lumbalnog dela kičme. Košarkaš je zbog toga morao da prekine da igra, tek nakon nekoliko meseci bio je sposoban da se vrati na teren.

 

 

- Međutim, ubrzo su došla još dvojica muškaraca, pa su i oni nasrnuli na MMA borca. Jedan od te trojice ga je udario pepeljarom, nakon čega se Mihajlović srušio. Ovaj ga je potom udario još nekoliko puta, a potom je izvukao nož i zario mu ga nekoliko puta u noge. Posle toga napadači su pobegli - navodi izvor Kurira iz istrage.

Hitna pomoć odmah je izašla na lice mesta i ranjenog muškarca prevezla u Urgentni centar KC Vojvodine.

- Pacijent D. M. primljen je u UC Kliničkog centra Vojvodine sa brojnim posekotinama po telu, kontuzijom glave i ubodnim ranama obe potkolenice. Pacijent je posle kompletne dijagnostike i blagovremene hirurške obrade rana zadržan u UC radi konzervativnog tretmana i opservacije - rekao je Siniša Knežević, PR KCV.

Potraga za napadačima

Policija je obavila uviđaj, a za napadačima se i dalje traga.

Prema nezvaničnim saznjima Kurira, Mihajlović se od nedavno bavi i privatnim obezbeđenjem.

Mihajlović se sa najpoznatijom novosadskom pevačiom orodio nakon što je oženio njenu sestru od tetke Jelenu Mrkić. Mrkićeva je javnosti postala poznata nakon učešća u rijalitiju "Survajver",a oprobala se i u pevačkim vodama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
gagi

14.09.2019 06:32

Kako jedan "uspešan sportista" može uopšte da bude izboden nožem, usred radnog dana zapitajmo se malo o čemu se tu radi...a onda na kraju šlag na tortu zet Nataše Bekvalac....ODABRANO DRUŠTVO što kaže gaga u Ivkovoj Slavi

Boris

14.09.2019 18:16

Opet jadna Natasa. Posebno neko drustvo