Uhapšeni razbojnici na Ceraku! Napravili sačekušu na parkingu, žrtva pružila otpor, a onda se čula pucnjava

Autor:

Hronika

13.09.2019

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su M.P. (1989) i A.B. (1965) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo u pokušaju, dok se M. P. tereti i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Foto: Ilustracija

Oni se sumnjiče da su 11. septembra ove godine u naselju Cerak vinogradi na jednom parkingu, po ranijem dogovoru, sačekali oštećenog kako bi mu navodno prodali dva mobilna telefona u vrednosti od 1.000 evra. 

Sumnja se da je A.B. sačekao oštećenog i ušao u njegovo vozilo, a nakon nekoliko trenutaka za njim je ušao i maskirani M.P. koji je, uz pretnju gasnim pištoljem, pokušao od oštećenog da otrgne torbicu sa novcem. 

Nakon što je oštećeni pružio otpor, kako se sumnja, M.P. je iz gasnog pištolja ispalio nekoliko hitaca u njegovom pravcu, a potom pobegao sa A.B.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading