Užas u Leskovcu! Starac sebi prerezao grkljan

Autor: Blic, Republika

Hronika

12.09.2019

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekari opšte bolnice u Leksovcu i Kliničkog centra u Nišu uspeli su da spasu život muškarcu starom 76 godina iz jednog sela u okolini Bojnika koji je juče, kako se sumnja, sam sebi nožem prerezao vrat.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Starac je u teškom stanju prvo primljen u leskovačku bolnicu gde mu je ukazana pomoć a potom, sa teškom povredom vrata opasnom po život, prebačen u KC u Nišu gde je hitno operisan.

-Pacijent je imao tešku povredu vrata, presečen grkljan, kožu i okolna tkiva. Zahvaljujući brzoj reakciji ORL Hirurga i lekara Urgentnog centra obezbeđen je disajni put, sanirana je povreda i kako se nalazio u životnoj opasnosti, priključen je na aparat za veštačku ventilaciju i smešten na intenzivnu negu Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju. S obzirom da je došlo do poboljšanja danas, da pacijent diše spontano i da nije više životno ugrožen, prebačen je na odeljenje ORL klinike KC Niš gde će lekari nadalje pratiti njegovo stanje - kažu u Kliničkom centru u Nišu.

Samopovređivanje je prijavljeno leskovačkoj policiji koja je izašla na lice mesta i utvrdila da nema drugih sumnjivih okolnosti koje bi ukazale na eventualno postojanje nekog krivičnog dela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading