(FOTO) Ubio ga zid spaljene kuće koju je obnavljao

Autor: K.J.

Hronika

11.09.2019

05:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što se dogodilo Oriju Omeroviću (56) Novi Pazar ne pamti. Otac troje dece stradao je u kući koju je progutao požar pre deset dana. Nesrećni čovek je u naselju Potok raščišćavao dvorište i ostatke od porodične kuće kada je na njega pao zid od kuće i na mestu ga ubio.

Foto: Printskrin
ZGARIŠTE Sve stvari su uništene u požaru

- Tek što su se malo oporavili od požara, Oki je počeo da sređuje dvorište kako bi počeo sa obnovom kuće. I, eto, sve što je ulagao u kuću to ga je i ubilo. Tuga velika. Kako će sad njegova dece bez glave porodice - tužan je bio komšija Senad.

Kako pričaju komšije, Omerović je živeo u kući sa starim ocem, ženom i troje dece.

POMOĆ

Nakon ove tragedije prijatelji i rođaci objavili su preko društvenih mreža i lokalnih portala da je preko potrebna pomoć udovici s troje dece i starcu, a svi zainteresovani mogu se javiti bratu nastradalog Harisu Ljajiću na telefon +381 66 943 7361.

- Celog života ga prati teška sudbina. On je već bio oženjen, ali mu je žena umrla davno od karcinoma. Nisu imali dece, a on se jedva oporavio. Vredan je bio, radio je u Nemačkoj. Kada je uspeo malo da se oporavi, oženio se dosta mlađom ženom, sa kojom je izrodio troje divne dece. Uspevali su nekako da sastave kraj sa krajem jer je on stalno radio. Bio je srećan. Nedavno mu je majka umrla, pa taj požar i, evo, na kraju je umro i on, tu gde je bio i najsrećniji, u svojoj kući - ispričao je za Srpski telegraf komšija iz naselja Potok.

Foto: Printskrin
TUGA Stradali Orlje Omerović

Novopazarci, poznati po humanosti, odmah su priskočili u pomoć, pa su građevinske mašine odmah počele sa obnovom kuće, mada je i dalje potrebna pomoć. 

Foto: Printskrin

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading