Žustra svađa prethodila pucnjavi u Ritopeku: Napadač s' leđa ispalio hitac

Autor:

Hronika

10.09.2019

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zet Zorana Karića, mlađeg brata Bogoljuba Karića, teško je ranjen u ponedeljak ujutru u restoranu "Mirovica" kraj Smederevskog puta, u blizini Ritopeka. Kako Srpski telegraf saznaje, u Sašu Radenovića (47) posle kraće svađe pucao je mladić koga je policija identifikovala i za kojim traga.

RepublikaFoto: facebook.com/Hafa D. Karic
Saša Radenović

Odmah operisan

Radenoviću je metak prošao kroz stomak i završio u nozi. On je s teškim povredama prebačen u Urgentni centar, gde je odmah po prijemu operisan. Njegovo stanje je sada stabilno i nije životno ugrožen.

- Sve se dogodilo oko 1.45. To je bilo veliko društvo. Okupila se cela ta grana porodice Karić, uključujući Sašu sa suprugom Jefimijom i Zorana sa suprugom Marjanom. Slavili su neku godišnjicu - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Kako objašnjava, Zoran Karić i njegova supruga otišli su petnaestak minuta pre incidenta.

I Simon tučen u kafani

Ovo je već drugi incident u poslednjih nekoliko meseci u koje je na neki način umešan jedan od članova jedne od najbogatijih srpskih porodica. U julu ove godine Simon Karić, sin Dragomira Karića, pretučen je u bašti jednog kafića na Crvenom krstu. I u tom slučaju povod je bio banalna kafanska svađa. Simona je čovek koji je sedeo u kafiću i s kojim je celu noć pio, posle kraće svađe udario nekoliko puta u glavu i pobegao. Simonu su povrede glave sanirane u Urgentnom centru i on je odmah pušten na kućno lečenje.

Slavili godišnjicu braka

Saša Radenović i Jefimija pre samo nedelju dana proslavili su godišnjicu braka. Sreću im je na društvenim mrežama tada poželela i Hafa Karić, supruga Zoranovog brata Dragomira.

- Dvojica muškaraca sedela su za susednim stolom. U jednom trenutku Radenović se posvađao s njima i nešto im dobacio, što je jednog od njih potpuno izbacilo iz takta. On je ustao, otišao do kola i vratio se sa pištoljem. Radenović je sedeo, a napadač mu je ispalio jedan metak u leđa. Metak je izašao kroz stomak i zario mu se u nogu. Sve se to dogodilo pred Sašinom suprugom Jefimijom - dodaje naš izvor i navodi da su pucač i njegov prijatelj potom pobegli, ali da je policija došla do snimka celog događaja jer su i restoran i parking ispred pokriveni video-nadzorom.

Nije problematičan

Zaposleni u restoranu "Mirovica" juče nisu bili raspoloženi za razgovor sa novinarima.

- Tačno je da se ovde dogodio incident, ali trenutno nema nikog ko je tada radio. Radenović je čest gost lokala. Dosad nikada nije pravio nikakve probleme - rekao je kratko jedan od zaposlenih.

Zoran Karić ranio čoveka

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Zoran Karić

Zoran Karić, jedan od četvorice braće Karić. Za razliku od ostalih, pogotovo Bogoljuba Karića, Zoran se nikada nije eksponirao u javnosti. Oženjen je Marjanom i ima dve ćerke Anu i Jefimiju. Ana Karić svojevremeno je bila mis Srbije. Zoran je u porodici bio zaslužan za razvoj poslovnih aktivnosti u oblasti telekomunikacija u Srbiji. Njegova supruga Marjana napisala je knjigu "Kosovsko-metohijska trpeza", a mnogo poznatija je kao rukovodilac izdavačke kuće "Jefimija", nazvane po ćerki koja je udata za ranjenog Radenovića.

Zoran je i sam hapšen jer je pucao u čoveka. On je 25. februara 2005. u kafiću "Marinela" na Karaburmi pucao u Đorđa Todorovića. Incident je usledio posle kraće svađe. Todorović je pogođen u prst, a tužilaštvo je incident kvalifikovalo kao izazivanje opšte opasnosti, dok su advokati Zorana Karića insistirali da je u pitanju samoodbrana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading