Poslanik SNS opisao kako ga je pretukao nasilnik u dvorištu

Autor: Tanjug

Hronika

08.09.2019

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radovan Raičević (64) generalni direktor kuršumlijskog preduzeća "Planinka" u okviru kojeg posluju Lukovska i Prolom banja, zadobio je telesne povrede kada je u subotu uveče četrdeset dvogodišnji muškarac upao u njegovo dvorište i napao ga.

RepublikaFoto: youtube.com/Slavko Savic
Radovan Raičević

Naime, kako je saopštila policijska uprava u Prokuplju, policija je uhapsila S. V. (42) iz Kuršumlije, zbog sumnje da je izvršio krivično delo laka telesna povreda.

Kako se navodi u saopštenju prokupačke policije, sumnja se da je S.V.  Raičevića udario ispred njegove kuće nogom u predelu glave i tela nekoliko puta i naneo mu lake telesne povrede. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

- Čoveka koji je upao u moje dvorište i koji mi je naneo povrede nisam lično poznavao, ali sam u gradu čuo da je ekscesna osoba i da je zbog nekih kredita ostao bez stana i došao je kod mene da mu Planinka pomogne da dobije stan. Kada sam mu rekao da preduzeće to nije u mogućnosti jer nije radnik Planinke i posavetovao ga se obrati opštini i nadležnim službama, krenuo sam u kuću ali me je on uhvatio za ruku zadržavši me i tom prilikom me udrio nekoliko puta - opisuje incident direktor Raičević koji u izjavi negira navode da je motiv napad na njega bio zapošljavanje odnosno da je eventualno politička pozadina u pitanju jer sa napadačem kaže nikada nije komunicirao niti je imao političkih nesuglasica.

Inače, posle ukazane pomoći u kuršumlijskom Domu zdravlja Raičević je prebačen na dijagnostiku u prokupačkoj bolnici odakle je pušten na kućno lečenje.

Osim što je direktor "Planinke" koja pored Lukovske i Prolom banje upravlja i spomenikom prirode Đavolja Varoš, a koja je nedavno na tenderu kupila i Kuršumlijsku banju, Raičević je bio predsednik Okružnog odbora SNS Topličkog okruga kao i narodni poslanik u Skupštini Srbije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading