Detalji gej afere! Zaplenjeni perverzni snimci molera i biznismena: Dok su trajali radovi, trajao i se*s po ceo dan

Autor: alo.rs, Republika

Hronika

08.09.2019

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska policija uhapsila je molera I. R. (32) zbog sumnje da je ucenjivao biznismena sa kojom je imao seksualne odnose!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Sve je počelo kada je ugledni biznismen angažovao I. R. da mu okreči kuću.

Ubrzo su imali seksualni odnos koji je moler snimio. Snimak odnosa moler je koristio da bi ucenjivao, inače oženjenog biznismena. 

- Biznismen, koji je oženjen i ima porodicu, preko leta je na preporuku angažovao I. R. da mu okreči kuću. Između njih se rodila simpatija, bar tako je pomislio biznismen. Odmah je porodicu poslao na putovanje dok mu kuća ne bude okrečena, malo-pomalo počeo je da flertuje sa molerom. Ubrzo su njih dvojca završili u krevetu, ali biznismen nije znao da je u stvari žrtva perfidne osobe, koja procenila njegov bogatstvo i odnos snimila radi ucene - objašnjavasagovornik.

Intimni odnosi dvojice muškaraca ponovili su se više puta dok su trajali molerski radovi, a svaki seks moler je zabeležio kamerom!

- Sumnjamo da je I. R. zaveo biznismena i pripremio sve da bi ga ucenjivao. Po završetku radova taj moler je preko društvene mreže Fejsbuk poslao biznismenu snimak i zahtevao od njega 10.000 evra kako taj materijal ne bi prosledio njegovoj porodici. Čovek je bio u čudu. Nije mogao da veruje da je žrtva prevaranta. Pokušao je da se sa njim dogovori, ali kako je I. R. bio neumoljiv, biznismen je shvatio da je vrag odneo šalu. Shvatio je da mu, ukoliko jednom pristane na ucenu, nema spasa i da će mu I. R. i dalje tražiti pare, pa je ceo slučaj prijavio policiji - rekao je naš sagovornik.

Slučaj je preuzelo Drugo odeljenje UKP-a koje je uhapsilo I. R.

- Nedugo zatim I. R. se javio sa lažnog profila i ponovo je zahtevao novac od biznismena. On mu se pravdao kako nema toliko keša i da mu je potrebno vreme da prikupi novac, pa je ucenjivač počeo da traži dinare. Dogovorili su se da biznismen I. R. preko "postneta" uplati 4.000 dinara. Tada su na scenu stupili inspektori Drugog odeljenja, koji su molera držali na oku. Biznismen je novac uplatio na broj telefona koji mu je dat, a zatim je dojučerašnjem ljubavniku javio da podigne novac. Moler je ušao u poštu i sekund pošto je podigao novac stavljene su mu lisice na ruke. Kod njega je zaplenjen mobilni telefon i pronađen broj na koji je zahtevao novčanu uplatu. Takođe, u pretresu stana zaplenjen mu je računar na kome je otvorio lažni profil i pronađeni su eksplicitni snimci - rekao je naš govornik.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu, gde će izneti odbranu.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading