Suspendovan policajac koji je divljao u Tutinu: Nasrnuo na devojku, pa nokautirao kolegu!

Autor:

Hronika

07.09.2019

05:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Novom Pazaru suspendovala je policajca iz Tutina Bobana Staševića nakon što je na internetu osvanu snimak njegovog divljanja. Stašević, vozeći automobil pijan, najpre umalo nije pokosio devojku na trotoaru, a onda je nasrnuo i na kolege koje su izašle na lice mesta!

RepublikaFoto: facebook.com/Sandžak PRESS · Follow
Okupljeni građani snimali divljanje Staševića

Odvezena u bolnicu

Incident se dogodio u ponedeljak, 2. septembra. Prema pisanju lokalnih medija, Stašević je bio pijan kada je vozilom nasrnuo na sugrađanku Mersihu Ejupović (22), koja se kretala pešačkom stazom. U poslednjem trenutku, kada je primetila da joj se automobil velikom brzinom približava i penje se na trotoar, Ejupovićka je skočila u dva metra niži haustor. Tom prilikom je povređena, pa ju je Hitna pomoć odmah prevezla u bolnicu, gde joj je ukazana pomoć.

Nakon dolaska policije Stašević se opirao privođenju i saslušanju povodom tog događaja i odbio je da mu se uradi alko-test. Na snimku se vidi gužva na raskrsnici, a potom i Stašević, koji se opire hapšenju i svađa sa građanima koji su se okupili i negodovali zbog njegovog ponašanja zahtevajući da zakon bude isti za sve.

Činjenice

  • Nedostojan uniforme
  • policajac bio pijan
  • izleteo kolima na trotoar
  • umalo nije pokosio devojku
  • vozio neregistrovan auto
  • odbio alko-test
  • opirao se hapšenju
  • nokautirao kolegu

Kada ga je napokon jedan policajac odvojio od gomile, on se okreće ka njemu i udara ga tako jako da ga je oborio na zemlju!

Kako bi izbegla auto, devojka je skočila u dva metra niži haustor i povredila se

Treznio se u ćeliji

Policijska uprava u Novom Pazaru je potvrdila da je pokrenula disciplinski postupak protiv Staševića i suspendovala ga do njegovog okončanja. Kako je saopšteno, on je upravljao privatnim vozilom marke seat pod dejstvom alkohola.

U "dosijeu" desetak incidenata

Lokalni mediji prenose da od povređene Mersihe policija četiri dana nije uzela izjavu o ovom nemilom događaju zbog navodnog odsustva službenika koji uzima izjave. Portali pišu i da ovo nije prvi incident koji je Stašević izazvao i da se u njegovom dosijeu nalazi još najmanje desetak sukoba sa sugrađanima.

Iskočio mu BMW

Policija je saopštila da je Stašević na trotoar izleteo pokušavajući da izbegne BMW čiji vozač mu nije ustupio pravo prvenstva. Takođe, navodi se i da je protiv F. F., vozača tog auta, podneta krivična prijava za krivično delo ugrožavanja bezbednosti javnog saobraćaja.

Policija mu je odredila zadržavanje do istrežnjenja i protiv njega podnela prekršajne prijave za upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola i upravljanje vozilom kojem je istekla registraciona nalepnica po Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Lokalni mediji prenose da je policajac upravljao vozilom koje nije registrovano duže od tri godine!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading