BOLEST! Napasnik pokušao da siluje nepokretnu staricu (73), upao u kuću žene, a onda je počeo horor film

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

06.09.2019

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kruševačka policija uhapsila je u četvrtak uveče muškarca starog 56 godine iz okoline grada, koji je pokušao da obljubi nepokretnu staricu od 73 godine.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Slučaj je preuzelo Više javno tužilaštvo u Kruševcu. Sve se prema saznanjima "Novosti" dogodilo u četvrtak poslepodne. Policija je vrlo brzo ušla u trag osumnjičenom i stavila mu lisice.

- Osumnjičeni je ušao u kuću starije žene koja je nepokretna i koja ima problema sa zdravljem, a zatim je pokušao da je obljubi, tako što je dodirovao po intimnim delovima tela - kaže izvor.


Uhapšeni muškarac je iz istog sela, kao i žena koju je napao. Žrtva, inače, živi sa još jednim članom porodice, koji u kobnom trenutku nije bila kod kuće.

Osumnjičenom je određena mera zadržavanja do 48 sati, posle čega se očekuje da bude priveden i saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading