Novi detalji ubistva u Nišu: Baka pre nego što je ubijena RAZBESNELA MUŠKARCA koga su snimile kamere?

Autor: telegraf.rs

Hronika

03.09.2019

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojna penzionerka Jelica Tatarovski (81) koja je u nedelju nađena mrtva u svom stanu na Bulevaru Zorana Đinđića u Nišu brutalno je ubijena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Naime, na njenom telu pronađeno je više od deset uboda nožem, a razbijena joj je i glava tupim oruđem za kojim se još traga. Jeličina bratanica D.M. vidno uznemirena nije želela da iznosi detalje stravičnog događaja.

- Došla sam u nedelju da joj donesem ručak i zatekla je mrtvu. Pozvala sam policiju. Čekamo da se završi obdukcija da bismo je sahranili. Moja ćerka je bila njen staratelj – kratko je rekla ova žena.

Jeličine komšije kažu da je starica najverovatnije ubijena u subotu uveče kada je i poslednji put viđena. Dodaju da je Jelica bila oprezna te da ne bi pustila nepoznatu osobu u svoj stan.

- Meni je kazala da joj zazvonim jednom i da kucnem tri puta kada nailazim. Sigurna sam da ne bi tek tako nekom dozvolila da uđe, pa verujem da je poznavala napadača. Neverovatno je da bi se neko nepoznat popeo do četvrtog sprata i napao baš nju kada je zgrada puna vojnih penzionera - kažu ovi ljudi.

Ono što potvrđuje njihovo mišljenje je svirepost napada što ukazuje da je ubica bio veoma besan na baku, te da je moguće da je ubistvo neplanirano.

- Na mestu ubistva pronađen je i nož što bi se teško desilo da se radi o planiranom napadu slučajnog napadača koji sigurno ne bi ostavio oružje koje bi moglo da dovede do njega. Sve što se desilo više ukazuje na izliv besa izvršioca prema nemoćnoj starici, koji je posledica neke lične razmirice - kažu sagovornici iz istrage.

Ulaz u zgradu pokriven je nadzornim kamerama koje su snimile sve događaje u kritično vreme. Kako saznajemo, registrovano je vreme kada je starica ušla u zgradu, a primećen je i muškarac koji je u kritično vreme bio na stepeništu i koji bi mogao da bude izvršilac.

Policija je uzela snimke iz nadzornih kamera i u toku je njihov pregled.

Za sada nema informacija dokle se stiglo u identifikovanju napadača. Na lice mesta izašli su i stručnjaci za krvne mrlje Zavoda za sudsku medicinu u Nišu koji su dali smernice policiji za otkrivanje ubice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading