Uznemirujući detalji! Manijak sa buvljaka polno napastvovao više osoba

Autor:

Hronika

03.09.2019

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila Miladina L. (68) zbog sumnje da je tokom vikenda na pijaci u Ulici antifašističke borbe na Novom Beogradu polno uznemiravao M. K. (14). Kako saznajemo, osumnjičeni koji radi kao prodavac na Buvljaku odranije je poznat policiji i protiv njega se vode postupci zbog istih krivičnih dela.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
BLUDNI TRGOVAC Uhapšeni više puta napadao kupce na pijaci u Novom Beogradu

- Osumnjičeni je kobnog dana najpre namamio maloletnika u svoju improvizovanu kabinu za isprobavanje stvari, a potom počeo polno da ga uznemirava. Monstrum je maloletnika više puta uhvatio za polni organ, a zatim ga poljubio u usta - kaže izvor Srpski telegraf.

ŽALIO SE RODITELJIMA

Kako saznajemo, dečak je, na svu sreću, uspeo da pobegne od osumnjičenog, nakon čega je sa roditeljima prijavio ceo slučaj policiji. Inače, uhapšeni Miladin L. je već bio hapšen zbog identičnih krivičnih dela. On je prošle godine čak dva puta privođen zbog polnog uznemiravanja takođe maloletnog dečaka, ali i 25-godišnje devojke, o čemu je Srpski telegraf pisao ranije.

- Pomenuti incidenti su se takođe dogodili na Buvljaku. Naime, devojka U. M. je prošlog septembra prijavila manijaka policiji rekavši da ju je spopao prilikom kupovine garderobe. Ona je tog dana sa drugaricama razgledala tezge i u jednom trenutku se zaustavila ispred štanda Miladina L., koji prodaje odeću. Kao i napastvovanom maloletniku, najpre joj je rekao da uđe u kabinu da isproba nešto - kaže izvor.

Osumnjičeni iza sebe ima već dve prijava za polno uznemiravanja i protiv njega se vode postupci

Ipak, čim je devojka odbila da uđe u kabinu, krenuo je pakao.

- Manijak je nakon odbijanja postao navalentan. Međutim, kako je U. M. bila izričita da neće, osumnjičeni joj je prišao i zgrabio je za međunožje! Devojka je bila izbezumljena! Odmah je pobegla i prijavila seksualnog napasnika policiji - priča izvor.

IMA JOŠ ŽRTAVA

Sumnja se da ima još žrtava ovog seksualnog manijaka.

Ne vole ga komšije

Inače, ostali prodavnici na novobeogradskom buvljaku nemaju reči hvale o uhapšenom.

- Uvek pravi probleme, ovo nije prvi put. Niko ga ne voli zbog toga, stalno provocira, kako kupce, tako i ostale prodavce. Sa nekoliko njih je pokušao i da se pobije - kaže jedan od prodavaca.

- Policija je apelovala na sve građane koji su imali identično iskustvo sa osumnjičenim, da prijave nadležnoj stanici. Pretpostavlja se da ovo nisu jedine žrtve ovog manijaka, ali da ga iz straha nisu prijavili policiji - dodaje sagovornik.

Kako je naš list ranije pisao, osumnjičeni Miladin L. imao je u legalnom posedu pištolj CZ. Pretpostavlja se da je osumnjičenom ovo oružje oduzeto nakon prvog privođenja. Inače, Miladin L. danas će biti saslušan u nadležnom tužilaštvu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading