NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ URGENTNOG: Evo u kakvom su stanju mladić i devojka koji su se survali sa Pančevca!

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

01.09.2019

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić (25) i devojka (19) koji su jutros oko 5.20 sati sleteli automobilom sa Pančevačkog mosta, sa visine od oko 15 metara i dalje se nalaze u teškom stanju u Urgentnom centru.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

- Mladić se nalazi u jedninici intenzivne nege, dok je devojka i dalje na dijagnostici - rekli su za "Blic" iz Urgentnog centra.

Vozilo se, prema rečima očevidaca, kretalo ogromnom brzinom i probivši bankinu survalo sa oko 15 metara visine

Nesreća se dogodila kada je automobil marke "reno klio", kretavši se u smeru ka Borči, probio bankinu na Pančevačkom mostu i survao se sa visine od oko 15 metara u Bulevar despota Stefana, nedaleko od pijace ribolovačke opreme.

Nakon policijskog uviđaja, automobil je uklonjen sa mesta nesreće

Prema rečima očevidaca, nekoliko trenutaka pre same nesreće čulo se škripanje guma od kočenja, a zatim i jak prasak kada je automobil pao na zemlju. Prizor ispod Pančevačkog mosta bio je jeziv, automobil potpuno uništen ili, kako kako kažu oni koji su jutros zatekli na kobnom mestu, "sravljen sa zemljom".

Nekoliko ekipa vatrogasne službe sekli su vozilo kako bi izvukli mladića i devojku koji su u teškom stanju prevezeni u Urgentni centar.

Šta je tačan uzrok nesreće pokazaće istraga.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading