(VIDEO) Jezivo svedočenje očevica napada: Migranti su izgledali kao da hoće vozaču da prerežu grkljan

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

30.08.2019

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica momaka, putnici u autobusu na liniji 860, spasli su vozača od razjarenog migranta koji ga je u sredu uveče napao u Beogradu, pošto je odbio da kupi kartu. Krvnički, ubilački pogled, pretnje smrću gestikulacijom i gubitak svake kontrole preplašili su sve putnike, koji su sve do Obrenovca pričali o ovom događaju, priča Obrenovčanin koji je snimio ovaj napad.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Momenat kada migranti napadaju vozača autobusa

Vozača koji je preživeo pavu traumu zaštitili su našli tu kada se napad dogodio.

- Svaka čast momcima, šmekerski su odreagovali. Odmah su ustali i stali su između vozača i njih, smirili su situaciju. Inače, jedan od migranata je baš krenuo u obračun sa vozačem i izgledao je veoma opasno. Pokazivao je odvratne gestikulacije, kao da će da mu prereže grkljan, imao je krvnički pogled, pogled ubice. Sve do Obrenovca uznemireni putnici su pričali o tome - priča autor snimka.

Kako kaže, kameru je uključio neposredno posle napada, kad je migrant bio izvan autobusa, ali i dalje nastavio da nasrće, dok ga sunarodnici zadržavaju i odvraćaju.

- Momci su mogli sve da ih prebiju, da su hteli, ali odreagovali su kao profesionalci. Zaštitili su vozača i smirili situaciju. Svako veče dešavaju se incidenti s migrantima, ali u sredu je bilo zaista na ivici sukoba - priča on.

Kako kaže, reč je o ljudima koji su frustrirani, verovatno zbog činjenice da ne mogu dalje iz Srbije.

- Oni su non-stop pijani. Glasni su i nepristojni u autobusu, a prave i problem oko azila, dobacuju devojkama, ponašaju se nedolično - žali se on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading