Uhapšen bahati vozač kod Subotice: Usmrtio pešaka, pa pobegao

Autor: kurir.rs

Hronika

30.08.2019

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noćas se u Subotici dogodila saobraćajna nezgoda, na državnom putu između Subotice i Starog Žednika, u kojoj je nepoznati muškarac preminuo na licu mesta.

RepublikaFoto: Photo by rawpixel on Unsplash
Foto: Ilustracija

Nesreća se dogodila tako što je čoveka na putu udario automobil, a vozač je produžio ne zaustavivši se na licu mesta, potvrđeno je Policijske uprave u Subotici.

- Muškarac se kretao putem kada je na njega naletelo vozilo, a vozač automobila je nakon što je udario mušku osobu pobegao sa lica mesta. Muškarac je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta - kažu iz Policijske uprave.

Jutros oko 8 sati je prijavljeno da je na putu prema Žedniku, pored bankine pronađeno beživotno telo muškarca i da se radi o D.T. (56) muškarcu iz Novog Žednika. Policija je obezbeđivala mesto nesreće, na starom putu za Novi Sad, jedva deset kilometara od Subotice, a Hitna pomoć koja je ubrzo stigla konstatovala je smrt muške osobe. 

Prema nezvaničnim saznanjima, osumnjičeni vozač koji je pobegao sa lica mesta uhapšen je već iza podneva, posle višečasovne policijske potrage nakon ispitivanja svedoka.

Subotička policija je uhapsila S. P. (40) iz Subotice, osumnjičenog da je u toku noći izazvao saobraćajnu nesreću, u kojoj je poginuo pešak, a potom pobegao, potvrdili su iz Policijske uprave.

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nije pružio pomoć povređenom licu u nezgodi, osumnjičeni je pritvoren do 48 sati, a nakon zadržavanja biće priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading