Srbin uhapšen u Italiji: Usred bela dana ukrao bicikl, podneta krivična prijava

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

29.08.2019

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv državljanina Srbije (31) podneta je krivična prijava u Italiji nakon što je u ponedeljak, usred bela dana, u centru Vićence ukrao bicikl.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Naš državljanin, koji ima stalan boravak u Italiji, poneo je sa sobom klešta i kada je u centru grada ugledao "usamljeni" bicikl krenuo je u akciju.

Međutim, nije računao da će ga pojuriti vlasnica i da će ga policajcima tako verno opisati, da će mu oni ubrzo ući u trag.

Naime, kada je Srbin kleštima precvikao lanac i seo na bicikl sa namerom da ga odveze, besna vlasnica istrčala je iz obližnjeg lokala i digla uzbunu, prenose italijanski mediji.

Uplašeni Srbin je odmah krenuo da pedala, ne računajući da će vlasnica da krene u poteru za njim. Što je on brže pedalao, to je ona brže trčala sve vreme dozivajući pomoć.

U jednom trenutku osumnjičeni je skrenuo u bočnu ulicu i uspeo je da pobegne, ali ga je policija, na osnovu opisa pokradene žene i drugih očevidaca brzo identifikovala i locirala. Protiv njega podneta je krivična prijava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading