Ženi koja je bacila bebu oduzet stariji sin, mogući otac novorođenčeta traži DNK test

Autor: blic.rs

Hronika

29.08.2019

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac, za koga se sumnja da je otac bebe pronađene u kontejneru na Čukarici, tražio je utvrđivanje očinstva, dok je Mirjani G, ženi koja je tek rođenu bebu ostavila u đubretu, privremeno oduzeto prvo dete.

RepublikaFoto: Facebook/Mirjana Gavrilovic
Mirjana Gavrilović

Prema rečima izvora upućenog u slučaj, Mirjani G. suspendovano je roditeljstvo nad starijim sinom, tako da je sada dečak pod starateljstvom Centra za socijalni rad.

Pema nezvaničnim saznanjima, nakon hapšenja i određivanja pritvora Mirjani G, starijeg sina će čuvati deda, odnosno otac osumnjičene s kojim ona živi u stanu, dok zvanično starateljstvo preuzima Centra za socijalni rad.

Takođe, sledi i utvrđivanje da li je muškarac koji se navodi kao otac bebe, zaista njegov otac, te će biti rađeno utvrđivanje očinstva.

Mirjana G. juče je u Višem javnom tužilaštvu priznala da je rodila bebu nakon čega ju je bacila u kontejner, ali sledi i utvrđivanje majčinstva uzimanjem DNK osumnjičene.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading