Krvnički pretukao ćerku u Zemunu: Ubica bebe izjavama iznervirao celu sudnicu

Autor: novosti.rs

Hronika

29.08.2019

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Jesam kriv. Ali nisam ubica, nisam hteo to namerno da uradim. Kajem se." Ovo je izjavio je Ferdi Jašari na početku suđenja za ubistvo petomesečne ćerke prošle godine u Zemunu.

RepublikaFoto: facebook.com/Ferdi Buraz
Ferdi Jašari

On se tereti za teško ubistvo, odnosno da je držeći devojčicu u levoj ruci - desnom otvorenom šakom udario više puta u predelu lica.

- Hteo sam da je smirim. Nisam hteo da je udarim pesnicom. Nisam imao kontrolu zbog droge. Udario sam je po butini i dva puta pesnicom iza glave - ispričao je Jašari pred većem Višeg suda u Beogradu.

Podsetimo, Ferdi Jašari optužen je da je pod dejstvom alkohola i marihuane u porodičnoj kući u Zemunu nasmrt pretukao petomesečnu ćerku Leonoru.

On je dete udarao rukama po glavi i telu i to zato što je plakalo, a monstruozno ubistvo otkriveno je tek pošto je beba sahranjena, kada se Jašari napio i priznao zločin svojoj majci.

Jašari je optužen za teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna zatvora od 10 do 40 godina zatvora. Jašari, inače, sa vanbračnom suprugom ima trogodišnjeg sina.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading