ŠOKANTNI DETALJI zločina u Žitištu: Žrtva neposredno pre ubistva zvala majku!

Autor: Mediji

Hronika

29.08.2019

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Safet Stan (53) iz Idvora u noći između srede i četvrtka, u dvorištu porodične kuće u Begejskoj ulici u selu Torak u opštini Žitište, po svemu sudeći zbog ljubomore, mučki je udavio svoju nevenčanu suprugu Violetu Nedu (35).

RepublikaFoto: youtube.com/Pink.rs.
Foto: Ilustracija

Nesrećna žena, pola sata pre ubistva telefonom je pozvala svoju majku Ilonku i rekla joj da je Safet pijan i da joj preti.

Majka se zbunila i nije znala broj policije, pa je ponovo nazvala ćerku i javio joj se Safet i rekao da je otišla kod brata.

Nešto kasnije u njenu kuću u komšiliku, došla je policija i saopštila joj da je njena ćerka ubijena.

Brat ubijene Violete, Tibi Neda, ispričao je novinarima da je sinoć bio u kući njegovih sestre i zeta.

– Safet je kupio pivo i oko 23 sata sam otišao kod njih. Jedno vreme sam proveo sa sestrom i zetom u društvu, popio sam jedno pivo, a zatim sam se vratio svojoj kući, koja se nalazi nedaleko od njihove. Oko 4 sata ujutru došli su policajci kod mene, probudili su me i rekli da mi sestra leži mrtva u dvorištu njene kuće. Bio sam zatečen – ispričao je on.

Ispred kuće gde se zločin dogodio majka Ilonku i Violetina godinu dana starija sestra Jasmina oplakuju nesrećnu Violetu, koja je kako kažu i ranije imala problema sa Safetom, sa kojim je u vezi 5-6 godina, a nisu imali dece.

Safet koji je uhapšen neposredno nakon ubistva, imao je dva prethodna braka, ali ne i dece, dok je Violeta za sobom ostavila sedmoro, uglavnom maloletne dece iz prethodnog braka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading