Krvnik iz Jabukovca: Ubio 4 osobe pa otišao kući da sprema slavu!

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

29.08.2019

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Davor Pernić (35), koji je uhapšen zbog sumnje da je u Jabukovcu ubio Raju Kazimirovića (73), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i njenu ćerku Draganu Jozeljić (53), dan posle zločina slavio je krsnu slavu Trnovu Petku sa porodicom i prijateljima!

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ/Instagram
Davor i žrtve iz Jabukovca

Kako saznajemo, Pernić je 7. avgusta upao na imanje Raje Kazimirovića, počinio krvavi pir, a potom se vratio svojoj kući i učestvovao u pripremama za slavu, koju su Pernići proslavili sutradan, 8. avgusta.

Slaviša Pernić, otac osumnjičenog mladića, rekao je za Kurir da je tačno da se njegov sin posle zločina ponašao uobičajeno i da je učestvovao u pripremama za slavlje, ali je naglasio "da on ne veruje da je Davor ubica". Slaviša se u razgovoru sa novinarom Kurira prisetio 7. avgusta.

- Tog dana je uglavnom bio kod kuće i ne znam u kom periodu je on to mogao da uradi. Spremali smo se za našu slavu Petkovaču, koju smo i proslavili 8. avgusta. Zbog toga je više puta izlazio iz kuće, uglavnom do prodavnice, išao je u nabavku - kaže Slaviša, još uvek vidno šokiran optužbama na račun svog sina.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Slaviša Pernić

Kako kaže, da mu je sin uhapšen, saznao je od policajaca koji su došli na njegov salaš.

- Tada mi je objašnjeno da ne smem da izlazim iz kuće i da će doći inspektori da sve pretresu. Trajalo je to nekoliko sati. Potom sam video da su odneli oružje koje je bilo zatrpano na salašu. Ne znam odakle to tu - kaže otac i dodaje da je sina video tri dana pre hapšenja.

Slaviša Pernić kaže da još uvek nije uspeo da poseti sina u pritvoru, ali da mu je juče odneo paket sa stvarima.

- Nisam se video sa njim jer nije bilo vreme posete. Odneo sam mu paket sa garderobom, neke majice, veš, pantalone, džemper i sredstva za ličnu higijenu. Još uvek sam u šoku zbog svega - iskren je otac osumnjičenog za monstruozno četvorostruko ubistvo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading