Turčin krio rezani duvan i gasni pištolj u svom BMW-u

Autor: Tanjug

Hronika

27.08.2019

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Carinici su, u saradnji sa policijom, u dva dana, 23 i 25. avgusta, na graničnom prelazu Batrovci, sprečili krijumčarenje gotovo 17 kilograma rezanog duvana, kao i gasnog pištolja sa više od 200 metaka, saopštila je danas Uprava carina.

RepublikaFoto: Tanjug
Ilustracija

Kako se navodi, 23. avgusta, kada je na red za kontrolu stigao BMW francuskih registarskih oznaka, kojim su se iz matične Turske ka Francuskoj, gde žive, uputili vozač (27) i njegov dve godine mlađi saputnik, putnici su rekli da nemaju ništa da prijave.

Sumnjajući u njihove reči, carinici su automobil izdvojili za detaljan pregled, a intuicija ih ni ovog puta nije prevarila, jer su u gepeku pronašli skriveni tovar.


Reč je o gotovo 17 kilograma rezanog duvana, spakovanog u šest kesa koje su se, kamuflirane ostalim stvarima, nalazile u dnu prtljažnika.

Nakon dva dana, 25. avgusta, na ulaznoj strani istog prelaza, u gepeku "mercedes benca" nemačkih registracija otkriven je i jedan gasni pištolj marke "valter", kalibra devet milimetara, sa 236 pripadajućih metaka. 

Neprijavljeni pištolj i municija pronađeni su u plastičnom koferu za prenos oružja, koji se nalazio među prtljagom u putnoj torbi vozača, inače turskog državljanina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading