MIRKOVIĆ NAJAVIO PROTEST NAKON HAPŠENJA: Neću više uzimati ni vodu ni hranu

Autor:

Hronika

13.09.2017

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši predsednik Skupštine Zaječara estradni menadžer Saša Mirković izjavio je da je stupio u štrajk žeđu i glađu zbog hapšenja.

RepublikaFoto: ZA MEDIA
Saša Mirković tokom hapšenja

Mirković je na dan privođenja rekao da više neće uzimati ni vodi ni hranu u znak protesta, a njegova majka je to u sredu potvrdila novinarima.

- Sašu su iz Beograda dovezli u našu porodičnu kuću u Zaječaru. Tada je kazao da štrajkuje glađu i žeđu. Kroz plač sam ga molila da uzme makar gutljaj vode, ali je odbio - ispričala je Anka Mirković.

14 miliona dinara oštećen gradski budžet mahinacijama prilikom kupovine novogodišnjih paketića

Mirkoviću je u ponedeljak određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je oštetio gradski budžet za oko 14 miliona dinara mahinacijama prilikom kupovine novogodišnjih paketića za decu.

Kako je Srpski telegraf pisao, on je uhapšen u stanu u Cvijićevoj ulici u Beogradu, nakon čega je pretresen i njegov stan na Bežanijskoj kosi, a potom je odveden u Zaječar.

Kada su ga vodili u pritvor Mirković se rasplakao i tvrdio je da se loše oseća, zbog čega je prebačen u Urgentni centar, gde je primio infuziju. Na saslušanju je krivicu pokušao da prebaci na svoje nekadašnje kolege.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading