Četvorostruki ubica iz Jabukovca otkrio motiv i odveo policiju do mesta gde je oružje

Autor: kurir.rs

Hronika

25.08.2019

07:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- D. P. je priveden sinoć. On iza sebe već ima krivična dela. Nakon informativnog razgovora on je sve priznao. Odveo nas je i na mesto gde je zakopao oružje. Pronašli smo škorpion i lovačku pušku i još jedno oružje. Priznao je kako je motiv koristoljublje, saznaje "Kurir" od nadležnih.

RepublikaFoto: youtube.com/ Zamediatelevizija

Ubica, koji je ipak običan meštanin, a ne profesionalac, kazao je policiji da se uplašio i skoro odmah nakon ubistva pobegao da zakopa oružje.

- Osumnjičeni kaže da je znao kako su oni mnogo bogati. Kaže da je bio sam i da nije imao saučesnika. Tvrdi da se mnogo uplašio nakon ubistva i da je premetačinu vršio kratko i ne na svim mestima – kau nadležni.

Za sada se ne zna da li je uzeo novac. Njemu je određen pritvor do 48 sati nakon čega će biti predate nadležnom tužilaštvu.

Podsetimo, četvorostruko ubistvo dogodilo se 7. avgusta u okolini Negotina, kada su iz pištolja ubijeni Raja Kazimirović (72), njegova majka Dragica (93), sestra Ljubinka Oprikić (76) i sestričina Dragana Jozeljić (53).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading