Srpska manekenka traži milionsku odštetu: Milijarder-stipsa nudi siću za odštetu

Autor:

Hronika

23.08.2019

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska manekenka i jedan od svetskih top-modela Simona Andrejić (25), koja je jedva preživela tešku nesreću na imanju vijetnamskog multimilijardera Čin Čua (53) u Njujorku, traži milionsku odštetu za povredu!

RepublikaFoto: facebook.com/Simona Andrejić
Simona Andrejić

Kako saznajemo, Andrejićeva je povredu zadobila nakon što se tokom vožnje otkačila žičara, udarila u drvo, a potom čak dva sata ostala zarobljena na 50 metara od zemlje.

- Žrtva je velikom brzinom udarila u drvo, a potom je ostala zarobljena na drvenoj platformi na 50 metara od zemlje. Trpela je užasne bolove dok su spasioci došli i spustili je, a cela akcija je trajala dva sata. Njoj su u bolnici konstatovani višestruki prelomi karlice i brojne posekotine na rukama. Morali su da joj stave više desetina kopči, a pravo čudo je kako je uopšte ostala živa - pišu američki mediji.

Ipak, i pored nesnosnih bolova koje je pretrpela, drama nesrećne Srpkinje nastavila se i u samoj bolnici. Naime, multimilijarder Čin Ču, koji, pored brojnih kompanija, drži i agenciju za modele, brže-bolje je iskoristio priliku da se izvuče iz cele situacije sa što manje troškova.

- Još dok je Simona ležala u bolnici, nju su spopali njegovi advokati. Oni su joj ponudili bednu odštetu, koja je za Čua samo džeparac, kao i to da joj narednih godinu dana svakog meseca uplaćuje nekoliko hiljada dolara, plus plaćeni bolnički troškovi - tvrde tamošnji mediji.

IZAŠLA IZ BOLNICE

Kako su za sajt Pejdž siks potvrdili prijatelji multimilijardera, suma koju je ponudio kao odštetu za njega je sitniš i džeparac i ispod svakog minimuma.

- Čuovi advokati su čak zapretili da će prestati da plaćaju bolničke troškove i troškove operacije ukoliko Simona odbije taj predlog. Ipak, do sporazuma tada nije došlo i ona je na svoju odgovornost napustila lokalnu bolnicu - prenosi američki sajt.

Simonini roditelji: Živa je i zdrava!

Povodom teške nesreće koja je zadesila njihovo dete oglasili su se i Simonini roditelji.

- Simona je sada dobro, ali trenutno ne bih govorila o detaljima njenog stanja - rekla je majka Lepa, dok je otac Marko, pukovnik i bivši profesor na Vojnoj akademiji u Beogradu, takođe demantovao razne spekulacije u medijima.

- Simona nije u invalidskim kolicima. Živa je i zdrava! Svašta se piše, ali mi ne želimo previše da komentarišemo. Bitno je da je ona dobro, nalazi se u Njujorku, i to je sve što vam trenutno mogu reći - kratko je rekao Marko Andrejić.

Ona se trenutno leči u Jejl medicinskom centru, a, iako su pojedini mediji preneli da je trajno vezana za invalidska kolica, to nije tačno, već je morala da koristi ovo ortopedsko pomagalo privremeno usled težine povreda. Ipak, američki mediji najavljuju i da sledi borba na sudu koja će se, po svemu sudeći, završiti višemilionskom odštetom jer se nesreća dogodila na Čuovom imanju i on se smatra odgovornim za bezbednost gostiju.

ČINJENICE O MANEKENKI I MILJARDERU

Ko je Simona Andrejić?

- sa 14 godina počela manekensku karijeru

- radila za najpoznatije modne kuće "Dior", "Kelvin Klajn", "Guči"...

- bila među top 10 svetskih top-modela

- godišnje zaradi milion

- družila se sa glumcem Antoniom Banderasom

- bila zaštitno lice kolekcije sestara Meri-Kejt i Ešli Olsen

Ko je Čin Ču?

- jedan od najmoćnijih ljudi iz Azije

- osnivač i vlasnik nekoliko firmi, među kojima i "CC kapital"

- izvršni direktor firmi za IT sektor i životno osiguranje u SAD

- bio oženjen vijetnamskom pevačicom i glumicom Ha Pong

- trenutno u vezi sa ruskom manekenkom

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Žika

23.08.2019 07:43

Neka ga tuzi.

Stršljen

23.08.2019 07:49

Na imanju.