(VIDEO) Smrt im visila nad glavom: Teška nesreća u Beloj Crkvi kada se auto zakucao u baštu kafića

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

21.08.2019

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident se desio u samom centru mesta, podseća na nedavnu uznemirujuću iz beogradske ulice Strahinjica bana.

Foto: youtube.com/BCNovosti
Detalj neposredno pre nesreće

Jeziva scena pre dva dana preplašila je goste jednog kafića u Beloj Crkvi - dok su mirno sedeli začuo se strašan prasak, podigla prašina i za dlaku su izbegli smrt.

"Ford fokus" u punoj brzini udario je u parkirano vozilo, a potom u betonsku žardinjeru. Da nije bilo ove barijere, ko zna kako bi prošli gosti kafića.

Neki su panično počeli da beže, a drugi su se ukopali i kada su shvatili šta se dogodilo, prišli su ogradi.

Nesreca Ford ispred kaficaFoto: Snežana Miladinović
Srećom niko, pa ni vozač ovog automobila nije povređen. Šteta je velika i nadoknađena. Ali, pitanje je kada će ovakvi vozači oduzeti i ono najdragocenije, nečije zdravlje i život...

- Snimak je sa sigurnosne kamere farbare u kojoj sam zaposlena, a kada se desio taj slučaj bila sam u lokalu pored. Ono što znam je to da je policija pozvana, izašla na teren i napravila zapisnik. Bilo je dosta očevidaca, koji su, takođe, razgovarali sa policijom. Oštećeni automobil sa parkinga je odmah ujutru preuzeo majstor koji će ga popraviti, a po pozivu vozača sa snimka. Plaćena je i ograda koja je oštećena kada je taj parkirani automobil od siline udarca polomio - kazala je za Telegraf Snežana Miladinović.

Slično divljanje, koje je ostavilo trajne psihičke posledice na jednu porodicu desilo se nedavno u beogradskoj ulici Strahinjića bana. Povređeni su i uspešno se oporavljaju majka, otac i dete, koji su sedeli u bašti jednog kafića, kada je na njih naletelo vozilo. Ali, traume ne mogu da zaborave.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading