Zastrašujući MOTIV ubistva u Šapcu! Bogdan (20) bokserom i nožem unakazio starijeg brata, više nije mogao da TRPI?!

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

20.08.2019

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodična tragedija dogodila se u mirnom kraju u Šapcu kada je Bogdan (20) bokserom izudarao, a zatim nožem presudio starijem bratu, pa njegovo telo utovario na kolica i uputio se ka objektu Vodovoda gde ga je policija uhapsila.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto ilustracija

Kao motiv zločina koji se noćas dogodio u mirnom kraju Šapca, u Ulici oslobođenja, kada je Bogdan G. (20) usmrtio svog starijeg brata Ignjata (24), još uvek se, nezvanično, navode loši porodični odnosi.

Ubijeni Ignjat je, navodno, duže vreme maltretirao ukućane, pa bi to mogao da bude i motiv zločina.

Izvor iz istrage otkriva da je Bogan najpre tukao brata bokserom, a potom ga izbo nožem.

Telo je utovario na kolica i uputio se ka objektu Vodovoda, u blizini njihove porodične kuće. Navodno je tamo već iskopao rupu u kojoj bi telo zakopao. Policijska patrola je primetila Bogdana kako gura kolica, a i policajci su ostali nemi nad prizorom koji su zatekli.

Bogdan je srednji od trojice sinova profesora Petra G., koji radi kao predavač na Visokoj školi za obrazovanje vaspitača i Tanje G., ekonomiste.

U komšiluku je bilo veoma teško saznati više detalja o zločinu. Skoro svi odmahuju rukom i ćute, najčešće uz komentar da su oni bili zatvorena i  čudna porodica, dok pojedini navode da ih ništa ne iznenađuje.

- Skoro ni sa kim se nisu družili iz komšiluka, a deca su, koliko smo čuli, sva trojica bili problematičnog ponašanja. Ko zna šta će se još istragom otkriti - kaže jedan od suseda.

Bogdan je, inače, kako saznajemo odličan đak i student.

Šabačka policija je uhapsila Bogdana i po nalogu tužilaštva njemu je određen pritvor. Tokom prepodneva on je bio na psihijatrijskom posmatranju. Tužilaštvo je naredio obdukciju tela ubijenog Ignjata G.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading