Bezumlje srpskih vozača! "Šampion" naduvao 4,14, "vicešampion" nasuo u sebe 3,32 promila pa seo na traktor!

Autor: Republika

Hronika

19.08.2019

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, tokom akcije kontrole brzine kretanja koja je sprovedena prošle nedelje u okviru organizacije TISPOL, otkrili su u Republici Srbiji oko 25.000 prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine kretanja. Takođe, tokom ove akcije, iz saobraćaja je isključeno i 350 vozača pod dejstvom alkohola.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Veliki broj vozača isključen je iz saobraćaja zbog vožnje u stanju potpune alkoholisanosti, to jest imali su više od dva promila alkohola u organizmu.

Najveća količina alkohola izmerena je kod našeg državljanina u Loznici, koji je upravljao automobilom sa 4,14 promila alkohola u organizmu.

U  saobraćajnoj nezgodi u Mionici vozač traktora upravljao je neregistrovanim traktorom, pri čemu nije imao izdatu vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju motornih vozila, u stanju potpune alkoholisanosti od 3,32 promila alkohola u organizmu. Presudom Prekršajnog suda, vozač traktora osuđen je na kaznu zatvora od 45 dana i novčanu kaznu od 256.000 dinara. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

19.08.2019 14:44

Samo tako napred što pijaniji za volanom to bolje pa kom opanci kom obojci,a vi gospodo policajci sa tužiocem kad ih i uhvatite,odvedi te ih kući da se istrezne pa sutra jovo na novo.